Stílus / Test

Az idei 10 kedvenc kéz és csukló tetoválásunk

Az idei 10 kedvenc kéz és csukló tetoválásunk

A tetoválás az önkifejezés egyik legizgalmasabb módszere. Az, hogy milyen mintát választasz, képes türközni a személyiségedet, az életedben lévő prioritásokat, vagy akár azt, hogy milyen utat jártál be. Ha pedig egy kis inspirációra lenne szükséged, és szeretnéd megtalálni a tökéletes kéz és csukló tetoválást, mutatunk néhány gyönyörű, visszafogott, és mégis izgalmas mintát!

Futóvirágok

Virágok terén mindig hatalmas a választék, a színestől kezdve a laza minimalistáig bármire lehetőséged nyílik.

Ha viszont olyat szeretnél, ami visszafogott eleganciával képes hozzátenni a megjelenésedhez, egy ehhez hasonló mintát érdemes választanod.

A lágy vonalú, levelekkel tarkított futóvirág kifejezetten jól mutat a karon!

 

Mini csillagok

Íme egy aprócska minta, ami szinte észrevétlenül díszítheti a testedet!

A csillagok mindig is népszerű motívumnak számítottak a tetoválások világában, és jó hír, hogy van lehetőség egyedivé tenni őket.

Ez a tetkó egyébként általában a sötétség elleni harcot, a reményt és a spiritualitást jelképezi, ezért nem meglepő, hogy népszerűsége évtizedek alatt sem csökkent.

 

Három vonal

Néha egy-egy tetoválás jelentését nehéz meglátni, pedig szinte kivétel nélkül mindegyik szimbolizál valamit. Hasonló a helyzet a képen látható hármas vonallal is!

Általában a természetben megtalálható szimmetriát és egységet jelképezi, így a tisztelet megnyilvánulásaként is értelmezik.

De sok esetben egy három főből álló családra, társaságra, vagy akár az életedben lévő három legfontosabb eseményre is utalhat. Ezt a tetkót kifejezetten azoknak érdemes bevállalni, akik úgy szeretnének tisztelegni valami (vagy valaki) előtt, hogy az másoknak ne váljon nyilvánvalóvá.

 

Sokoldalú ujjtetkó

Az ujjak tökéletes felületet biztosítanak a tetoválásokhoz, azonban itt különösen fontos odafigyelni arra, mit választasz.

Ha sok egymástól eltérő stílus keveredik ezen a testrészeden, az összhatás inkább lesz zavaros, mintsem vagány. Például a geometriai alakzatokkal, hasonló vastagságú vonalakkal és pöttyökkel nem lehet mellélőni!

 

Rózsa vonaltetoválás

A rózsa az örök kedvenc, ha tetoválásokról van szó, sőt, valójában már a régi időkben is népszerű minta volt. Noha a perzsáknál még a férfiasságot reprezentálta, az évszázadok elteltével a nőiesség egyik jelképe lett.

Azonban egy dolog sosem változott: ez a virág mindig a szeretetet és szerelmet foglalta magában, annak egyik szimbólumává vált.

Ha a te életedben is van olyan személy, akinek örök helye van a szívedben, a rózsa tetoválással tökéletesen megfogalmazhatod érzéseidet!

 

Kutyagazdiknak

Kutyagazdiként biztosan megfordult már a fejedben, hogy magadra tetováltass valamit, ami a kiskutyádra emlékeztet!

Noha csábító lehet egy róla készült fotót magadra varratni, először adj esélyt egy visszafogottabb mintának.

A csuklódra, vagy akár fölé, egy szívbe foglalt tappancs igazán megható, és közben dekoratív választás lehet!

 

Félhold

Spirituális lelkeknek érdemes lehet elgondolkodni olyan tetoválásokban, amelyek égitesteket formálnak meg.

A félhold például nagyon jó választás erre az esetre, ugyanis nem csak szép, de egyúttal azt szimbolizálja, hogy te hiszel az univerzum erejében, a varázslatokban, és mindabban, amit nem lehet szabad szemmel látni.

 

Felirat

Neked is van egy kedvenc mottód, amit gyakran használsz, igaz? Akkor akár ezt is érdemes lehet magadra tetováltatnod!

Ha csak egy-egy szó, akkor az ujjaid tökéletes felületet nyújtanak a mintának, hiszen visszafogott, mégis egyedi hatást kelt a végeredmény.

 

Cicaimádóknak

Persze nem csak a kutyásokra gondoltunk, hanem azokra is, akik macskát tartanak.

Ha imádod a cicádat, akár egy őt ábrázoló motívumot is magadra tetováltathatsz, sőt, hogy egy kicsit feldobd az összképet, a fotón látható színes mintával is megpróbálkozhatsz.

Így biztosan nem lesz hétköznapi a tetkód!

 

Szabad madár

Szeretsz utazgatni, és mindig is szabad léleknek érezted magad? Olyannak, aki kalitkába zárva nem érzi jól magát?

Személyiségednek ezen vonását egy jól megválasztott tetoválással is megmutathatod, és nincs is ideálisabb választás egy aprócska madárnál!

Külön pluszt ad a tetkónak az, ha maga az állat fekete, de egy kis zöld színű virággal is feldobod a mintát.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást