Otthon / Dekor

Zseniális őszi buli-dekorációs ötletek

Attól, hogy vége van a nyárnak, még nem kell bekuckózni, és elfelejteni a baráti összejöveteleket. Az őszi időszak is tökéletes beltéri, sőt, néha még kültéri bulik szervezésére is, úgyhogy ha ilyesmire adnád a fejed, van néhány tippünk, hogyan hozhatod hangulatba a meghívottakat.

Az őszi virágok is csodálatosak

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ősszel is nyílik még néhány virág, amelyek ugyan sokszor nem olyan színpompásak, mint a tavaszi és nyári társaik, de dekorációs célra tökéletesek, és nagyon szépen meg tudják hozni az őszi hangulatot a lakásba. Ne hanyagold a virágdekorációt akkor sem, ha már kicsit hűvösebb az idő!

Csináljatok kopogtatót vagy koszorút!

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Gyerekként nagyon izgalmas volt leveleket és terméseket gyűjteni az erdőben, hogy aztán koszorút csináljunk belőlük – biztos mindenki vadászott már gesztenyére az avarban asztaldekorációs célokból. Ezt akár egy buli keretein belül is végezhetitek – csak gyűjts össze a vendégeknek néhány alapanyagot, és egy kis iszogatás közben csináljatok magatoknak dekorcuccokat.

Dekorálj ízekkel!

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Csinálj egy őszi brunch-partit, és csakis őszi ízeket hozz össze rá! Ezzel nagyon szépen elbúcsúztathatod a nyarat, és sok dekorra sem lesz szükséged, mert a finomságok magukban nagyon mutatósak lesznek. Készíts őszi gyümölcstálat, dekorált őszi sütiket, és legyen a jelszó a sütőtök és a fahéjas alma!

Tököt minden mennyiségben!

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Lehet, hogy elcsépeltnek tűnik, de még mindig a tök az egyik legmutatósabb dekorelem az őszi díszítésben. Ha szeretnéd, lemondhatsz a klasszikus, narancssárga verzióról, hiszen van már más árnyalatban is maga a növény is, és persze a boltokban olyan színűre festett díszváltozatokat kapsz, amilyet csak akarsz.

Piknikezzetek a parkban!

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Még mindig lehet annyira jó idő, hogy ki lehessen ülni a szabadba – használjátok ki az utolsó meleg napsugarakat, és rendezzetek a szabad ég alatt bulit, egy kis piknikezéssel egybekötve. Fotólehetőségnek külön kiváló, nagyon jól fog mutatni akár Instagramon, akár a saját, személyes fotóalbumodban!

Olvastad már?  Tátva maradt a szánk: ezek az idei év legmenőbb lakástrendjei

Hagyd meg a fehéret!

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Attól, hogy ősz van, még nem kell mindennek pirosnak és narancssárgának lennie – ha letisztult bulira vágysz, hagyd meg a fehéret, csak újíts be egy kicsit belőle! Még így is lehet őszies  a hangulat, ha a megfelelő kiegészítőket választod.