Vigyünk nyarat a hétköznapokba!

Vigyünk nyarat a hétköznapokba!

Címlap / Életmód / Egészség / Vigyünk nyarat a hétköznapokba!

Unod már, hogy itt a nyár és míg mások lazítanak, addig te a munkahelyen ücsörögsz vagy éppen otthon van valami dolgod? Pár apró dolog segítségével belecsalogathatod a nyár érzését a hétköznapokba is.

Nyári gardrób Érdemes körülnéznünk és rendet raknunk a szekrényünkben, hiszen ilyenkor szinte mindig előkerül egy-két már elfeledett, esetleg egy újra divatba jött darab, amelyet szívesen viselünk a nyári napokon. Persze az előkerült darabnak nem lehet ellenállni, hiszen fel kell próbálnunk, hogy éppen hogy is áll rajtunk az adott ruhácska, amely akár az elmúlt nyarak kedves emlékeit is felidézheti. Tartsunk divatbemutatót és szedjük össze nyárra a kedvenc ruhakollekciónkat.

Tekintsd meg a 2011-es nyári trendeket, hogy tudd miben vagy a legdivatosabb!   Könnyed illatok!

A nyár folyamán érdemes az erősebb parfümök helyett a könnyedebb illatokat előnyben részesíteni. Menj el vásárolni és szerezz be egy-két kevésbé erős, gyümölcsös vagy virágos illatot. Ha már elindultál, akkor beszerezhetsz egy-két testpermetet is, amely nem csupán finom illatot ad, hanem hűsít is a nyáron. A hatás valószínűleg nem marad el, hiszen a párod is észre fogja venni az új finom illatfelhőt.

Ismerd meg a 2011-es nyár legfinomabb parfümjeit!   Nyári zenék

A nyár beköszöntével ne csupán a szekrényedben, hanem a lejátszódon is érdemes rendet tenned és frissítened a legújabb kedvenc számaiddal. Csinálj magadnak válogatást a kedvenc zenéidből! Persze a válogatásba bekerülhet egy-két régi nyári kedvenc is. Ugye, hogy így teljesen más az új zenei válogatással munkába indulni?   Minél több idő a szabadban!

A munka után érdemes egy kis programot szervezni magadnak, hiszen megérdemled a pihenést. Hívd el a kollegákat vagy a barátokat egy kis közös kikapcsolódásra. Számos érdekes dolgot kitalálhatsz, ami lehet akár egy kisebb séta valamelyik parkban vagy esetleg a Duna parton, vagy beülhettek akár egy kólára vagy egy koktélra is.

Nyáron számos szabadtéri kiállítás és koncert is remek lehetőséget nyújt a szórakozásra, érdemes tehát ezeknek előre utánanézni, hogy mi is az az esemény, amely megfelel te és a társaságod számára. A hétvége folyamán hosszabb programot is szervezhetsz a barátaidnak vagy a családodnak. Használd ki a kertet és rendezz egy kis kerti összejövetelt, vagy menjetek el közösen kirándulni. Egy ilyen program után garantáltan mindenki odalesz érted.   Nyári frissítők és finomságok

A nyár számtalan gyümölccsel ajándékoz meg minket és ezt érdemes is kihasználnunk. Készíts magadnak gyümölcsös finomságokat és gyümölcsös italokat. Nem csupán finom, de egészséges is, és ki ne érdemelne meg egy kis gyümölcsös kényeztetést napközben vagy esetleg a nap végén. A gyümölcstálak és saláták mellett az italok elkészítésében és felszolgálásában is kreatív lehetsz. A gyümölcsleveleket és szörpöket is feldobhatod egyéni kis gyümölcsdíszekkel, esetleg kis gyümölcsdarabokkal, vagy egy vicces figurával vagy szívószállal. Hidd el, mindenki imádni fogja!

Ismerj meg 3 édes, de egészséges nyári receptet!
 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást