Stílus / Divat

Vagány és egyedi, de idén kihagyhatatlan: 10 stílusos szettben a műbőr nadrág

A műbőr ruhák egyre szélesebb palettán bukkannak fel a trendekben: először csak a cipőkön és táskákon, kabátokon voltak mindennaposak, de most már alapvetőnek számítanak a felsőkön, ruhákon és persze a nadrágokon is. Ugyan a retró időszakot tekintve nem ismeretlen alapdarab a műbőr nadrág, manapság szerencsére már szó sincs a kényelmetlen, ormótlan és formátlan fazonokról – sokkal kényelmesebb és izgalmasabb megoldásokat tartogat a mostani trend.

Oversized felsővel

Ha még csak most barátkozol ezzel a különleges anyaggal, akkor elsőre talán ijesztőnek tűnhet – jobban jársz, ha egy már-már klasszikusnak mondható összeállítással kezdesz. A leggings, a cicanadrág annyira a hétköznapjaink része lett, hogy minden színben és stílusban találkoztunk már vele: jó választás tehát akkor, ha új stílust szeretnél kipróbálni.

A műbőr cicanadrágoktól ráadásul egyáltalán nem kell megijedned, mert nagyon is rugalmasak – szinte teljesen ugyanúgy nyúlnak, mint hagyományos társaik.

A szolidabb megjelenés érdekében érdemes valamilyen oversized, nagyméretű pulóverrel, blúzzal viselned őket. Ez nem csupán szolid, kellően kényelmes, fiatalos és trendi megoldás is egyben – ráadásul bokacsizmához épp úgy illik, mint loaferhez, vagy sportcipőhöz!

 

 

Bővebb szabással

Míg a műbőr cicanadrágok belevesznek a hétköznapi trendekbe, addig a bő szabással még újra meg kell ismerkednünk – főleg műbőr változatban. Azonban úgy tűnik, érdemes lesz próbát tenni ezekkel a különleges darabokkal, mert különösen divatosnak bizonyulnak, ráadásul nagyon könnyű a segítségükkel egyedi, elegáns összeállításra szert tenni.

Ezen a területen is átmenetet képeznek azok a nadrágok, amik kicsit ráncoltak, lágyabb esésűek, de nem feltűnően bő szabásúak.

Ezekhez a nadrágokhoz nyugodtan vehetsz már feszesebb felsőt is, nem lesz kihívó a megjelenésed, de akkor sem foghatsz mellé, ha továbbra is a túlméretezett fazonok mellett teszed le a voksodat. 

 

 

Sportos stílusban

A műbőr nadrágok berobbantak a sportos stílusba is, ami nem meglepő – mostanában minden összeállítás trendi, amiben van egy sneaker, vagy egy tornacipő. A lazább esésű műbőr nadrágok már eleve alkalmasak erre a célra, egy-egy ilyen darabot bármikor felvehetsz sportosabb összeállításban, de természetesen a korábban említett cicanadrágok is tökéletesen megfelelnek, például egy póló társaságában.

Amennyiben a lazább fazon mellett döntesz, úgy választhatsz klasszikus szabásvonalat, illetve olyan műbőr nadrágot is beszerezhetsz, amit eleve melegítőnadrág mintájára készítettek.

 

Olvastad már?  Az előválogató - STÍLUS születik, az önbizalom show - 1. rész

 

Emelt derékkal

Az emelt derék kihagyhatatlan része az idei trendeknek, és természetesen nem hiányozhat a műbőr nadrágok világából sem. Ezek a nadrágok nagyon különleges megjelenést kölcsönösnek neked, hiszen a szabásvonal már eleve egyedi és egyelőre kicsit szokatlan is a hétköznapokban.

Tűsarkúval nagyszerű választásnak bizonyul ez a fazon, különösen akkor, ha háromnegyedes a hossza.

Ennél az emelt derekú fazonnál is dönthetsz az egészen feszes nadrágok, valamint a nagyon bő szabásvonalak mellett, de ha igazán trendi akarsz lenni, akkor idén az arany középútra esküszöl.

 

 

Tedd félre a feketét

A fekete jó választás a műbőr nadrágokat tekintve, főleg azért, mert fényes anyagának köszönhetően hajlamos nagyobbnak, teltebbnek mutatni az alsótestedet.

Ez nem mindenkinek előnyös, de ha éppen ezt a hatást szeretnéd elérni, vagy csak kedveled az igazán egyedi megjelenést, akkor nyugodtan választhatod a színes műbőröket is.

A barnák, burgundik és szürkék nem annyira szembeötlőek, így ezek alternatívaként tökéletesek, de a pasztellektől sem kell tartanod. Ha pedig végképp nem áll távol tőled a színes nadrág viselése, nyugodtan válassz pirosat, kéket, vagy akár ezüstöt – utóbbi az idei év egyik legnagyobb slágere lesz.

 

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást