Vagány és egyedi, de idén kihagyhatatlan: 10 stílusos szettben a műbőr nadrág

Vagány és egyedi, de idén kihagyhatatlan: 10 stílusos szettben a műbőr nadrág

Címlap / Stílus / Divat / Vagány és egyedi, de idén kihagyhatatlan: 10 stílusos szettben a műbőr nadrág

A műbőr ruhák egyre szélesebb palettán bukkannak fel a trendekben: először csak a cipőkön és táskákon, kabátokon voltak mindennaposak, de most már alapvetőnek számítanak a felsőkön, ruhákon és persze a nadrágokon is. Ugyan a retró időszakot tekintve nem ismeretlen alapdarab a műbőr nadrág, manapság szerencsére már szó sincs a kényelmetlen, ormótlan és formátlan fazonokról – sokkal kényelmesebb és izgalmasabb megoldásokat tartogat a mostani trend.

Oversized felsővel

Ha még csak most barátkozol ezzel a különleges anyaggal, akkor elsőre talán ijesztőnek tűnhet – jobban jársz, ha egy már-már klasszikusnak mondható összeállítással kezdesz. A leggings, a cicanadrág annyira a hétköznapjaink része lett, hogy minden színben és stílusban találkoztunk már vele: jó választás tehát akkor, ha új stílust szeretnél kipróbálni.

A műbőr cicanadrágoktól ráadásul egyáltalán nem kell megijedned, mert nagyon is rugalmasak – szinte teljesen ugyanúgy nyúlnak, mint hagyományos társaik.

A szolidabb megjelenés érdekében érdemes valamilyen oversized, nagyméretű pulóverrel, blúzzal viselned őket. Ez nem csupán szolid, kellően kényelmes, fiatalos és trendi megoldás is egyben – ráadásul bokacsizmához épp úgy illik, mint loaferhez, vagy sportcipőhöz!

 

 

Bővebb szabással

Míg a műbőr cicanadrágok belevesznek a hétköznapi trendekbe, addig a bő szabással még újra meg kell ismerkednünk – főleg műbőr változatban. Azonban úgy tűnik, érdemes lesz próbát tenni ezekkel a különleges darabokkal, mert különösen divatosnak bizonyulnak, ráadásul nagyon könnyű a segítségükkel egyedi, elegáns összeállításra szert tenni.

Ezen a területen is átmenetet képeznek azok a nadrágok, amik kicsit ráncoltak, lágyabb esésűek, de nem feltűnően bő szabásúak.

Ezekhez a nadrágokhoz nyugodtan vehetsz már feszesebb felsőt is, nem lesz kihívó a megjelenésed, de akkor sem foghatsz mellé, ha továbbra is a túlméretezett fazonok mellett teszed le a voksodat. 

 

 

Sportos stílusban

A műbőr nadrágok berobbantak a sportos stílusba is, ami nem meglepő – mostanában minden összeállítás trendi, amiben van egy sneaker, vagy egy tornacipő. A lazább esésű műbőr nadrágok már eleve alkalmasak erre a célra, egy-egy ilyen darabot bármikor felvehetsz sportosabb összeállításban, de természetesen a korábban említett cicanadrágok is tökéletesen megfelelnek, például egy póló társaságában.

Amennyiben a lazább fazon mellett döntesz, úgy választhatsz klasszikus szabásvonalat, illetve olyan műbőr nadrágot is beszerezhetsz, amit eleve melegítőnadrág mintájára készítettek.

 

 

Emelt derékkal

Az emelt derék kihagyhatatlan része az idei trendeknek, és természetesen nem hiányozhat a műbőr nadrágok világából sem. Ezek a nadrágok nagyon különleges megjelenést kölcsönösnek neked, hiszen a szabásvonal már eleve egyedi és egyelőre kicsit szokatlan is a hétköznapokban.

Tűsarkúval nagyszerű választásnak bizonyul ez a fazon, különösen akkor, ha háromnegyedes a hossza.

Ennél az emelt derekú fazonnál is dönthetsz az egészen feszes nadrágok, valamint a nagyon bő szabásvonalak mellett, de ha igazán trendi akarsz lenni, akkor idén az arany középútra esküszöl.

 

 

Tedd félre a feketét

A fekete jó választás a műbőr nadrágokat tekintve, főleg azért, mert fényes anyagának köszönhetően hajlamos nagyobbnak, teltebbnek mutatni az alsótestedet.

Ez nem mindenkinek előnyös, de ha éppen ezt a hatást szeretnéd elérni, vagy csak kedveled az igazán egyedi megjelenést, akkor nyugodtan választhatod a színes műbőröket is.

A barnák, burgundik és szürkék nem annyira szembeötlőek, így ezek alternatívaként tökéletesek, de a pasztellektől sem kell tartanod. Ha pedig végképp nem áll távol tőled a színes nadrág viselése, nyugodtan válassz pirosat, kéket, vagy akár ezüstöt – utóbbi az idei év egyik legnagyobb slágere lesz.

 

 

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!