Mit árul el rólad az, hogy milyen tusvonalat készítesz?

Mit árul el rólad az, hogy milyen tusvonalat készítesz?

Címlap / Stílus / Mit árul el rólad az, hogy milyen tusvonalat készítesz?

Elmosott

Szabad szellem vagy, sodródsz az árral. Utálsz időre menni valahova, ugyanis független ember vagy. Nem tudod, hova fogsz menni délután és meddig maradsz, a lényeg, hogy jól érezd magad, kötöttségek nélkül.

 

Színes

Ami a szíveden, az a szádon – még akkor is, ha emiatt bajba kerülhetsz. Pontosan ezért húzol színes tusvonalat, mert magabiztos és kitartó vagy, aki mellett öröm lenni. Nem kérsz bocsánatot azért, amilyen vagy, a félelem pedig nagyon ritka vendég az életedben.

 

Vékony vonal

Nem veszed magadat túl komolyan, imádsz nevetni. A vékony vonal kiemeli a szemedet, de akkor sincs gáz, ha könnyezel a kacagástól és kicsit elmosódik. Vidám természeted miatt rengeteg barátod van, akik imádnak veled időt tölteni. 

 

Vastagabb, cicás 

Tökéletességre törekszel, ez pedig a drámai sminkeden is megmutatkozik. Hibátlan vonalat készítesz minden alkalommal, a sminked készítése közben pedig te is felkészülsz az előtted álló kihívásokra. 

 

Csak az alsó szempilláidhoz húzod

Járatlan utakon barangolsz az életedben, kedveled az egyediséget mindenben. Nem érdekel, hogy éppen mi a divat, te azt viseled és teszed, ami neked jól esik. Kreatív természeted miatt sokan irigyelnek.

 

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást