Így tűnhetsz optikailag vékonyabbnak

Így tűnhetsz optikailag vékonyabbnak

Címlap / Stílus / Arc / Így tűnhetsz optikailag vékonyabbnak

Nyilván az a legjobb, ha nem igazán kell foglalkoznod azzal, hogy mi áll jól, de még a legszebb alakból is ki lehet hozni a maximumot, a jól átgondold megjelenéssel. És ugyanígy, a kevésbé előnyös, teltebb testalkat is lehet megnyerő, ha megfogadsz pár praktikát.

A csodás arc

A kicsit teltebb nők jellemző módon, szinte kivétel nélkül csodás arccal rendelkeznek. A telt pofi mindig kisimult, egyenletes és jóformán ráncmentes. Éppen ezért a mindent elsöprő pillantásra kell helyezned a hangsúlyt, amit a csodás és feltűnő szemsminkkel érhetsz el.

Ha jóformán nem hagysz lehetőséget a férfinépnek arra, hogy a varázslatos pillantásodon felül mást is észrevegyenek, akkor senkit sem fog érdekelni, hogy hányas méretű a ruhád.

Kiegészítők az arc közelében

Jó, ha az arcodra tereld a figyelmet a kiegészítők segítségével is, erre tökéletes választás a nagy és feltűnő fülbevaló, ami mellé lehetőleg már ne válassz hasonlóan központi szereppel bíró nyakláncot.

A hosszú fülbevaló azért is szerencsés, mert a kivágottabb felsőkben a csodás és vonzó kulcscsontokra irányítják a figyelmet, amik köztudottan sokkal szebben mutatnak akkor, ha nem állnak túlságosan ki a vékony bőr alatt.

Még több kiegészítő

Ha már az arc közelében levő fülbevalókat szóba hoztuk, akkor meg kell említenünk azt is, hogy minél nagyobbak a kiegészítők, annál vékonyabbnak mutatnak. Ennek ellenére ne ess túlzásba az összeválogatásuknál, a nagy fülbevaló mellé legfeljebb feltűnő gyűrű, vagy karkötő dukál, nem szabad mindenből hatalmasat vásárolni.

Ha nem kifejezetten fontos alkalomra mész, akkor jó ötlet egy nagyméretű táskát választanod, ami amellett, hogy divatos, szintén kisebbnek mutat téged.

A frizura fontossága

A hosszan leomló hajzuhatag nagyon vonzó tud lenni, de az alacsonyabb és pufibb lányokat optikailag könnyen összenyomhatja.

Ha szeretnéd kiengedve hordani a frizurádat, akkor a fejtetőn emeld meg, majd néhány csattal rögzítsd a felső réteget.

Az is látványos lehet, ha bevetsz valamilyen szép, hajba való díszt is.E gyors és könnyű praktikák segítségével máris úgy tűnhet, hogy magasabb vagy.

Ugyanezt a célt érheted el a feltűzött konttyal is, hiszen ha kellően magasra készíted, akkor optikailag akár 5-10 centivel is magasabbnak láttathatod magadat.

Magas sarok

A magas sarkú cipő elengedhetetlen, ha a karcsúsító trükköknél tartunk. Csak olyat válassz, amiben még kényelmesen érzed magadat, és amiben tökéletesen képes vagy járni, különben sokkal inkább fogsz mulatságos, semmint vonzó képet festeni magadról.

A magas sarkak egyszerre varázsolnak tökéletes lábakat, s mutatnak vékonyabbnak, hiszen erőteljesen megnövelik a magasságodat, illetve formálják a testedet, nőies tartásodnak köszönhetően.

A barna bőr

Rengeteget számít a külsőt megítélésben, hogy mennyire vagy barna. Nyilván nem szabad túlzásba esni, és eszeveszetten szoláriumozni, vagy napozni, de az enyhén barnított bőr elfedi a kisebb-nagyobb bőrhibákat, és sokkal vonzóbbá varázsolja a megjelenésedet.

Nem utolsó szempont az sem, hogy a sötétebb alapszín vékonyabbnak mutat, így egy újabb részt pipálhatsz ki az optikai karcsúsítás listáján.

Trükkös ruhák

Megoszlik a vélemény a különböző alakformáló fehérneműkről és fűzőkről, hiszen való igaz, hogy a „kicsomagolás” után egészen más látvány fogadja a férfit, mint amire számított.

Éppen ezért ezeket a trükköket csak különleges alkalmakkor szabad bevetned, amikor tényleg igazán mutatós szeretnél lenni. Az azonban biztos, hogy sokkal szerencsésebb, ha inkább a jóvágású, karcsúsított fazonú ruháknál válogatsz, mint a hasleszorítós bugyiknál.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást