Stílus / Test

Már tudom, milyen lesz a körmöd idén karácsonykor! Pár perc alatt elkészülnek

Már tudom, milyen lesz a körmöd idén karácsonykor! Pár perc alatt elkészülnek

Karácsony tájékán általában azok is időt szánnak a körömfestésre, akik egyébként nem szoktak – de a környék legjobb manikűröséhez már lehetetlen az utolsó pillanatban bejutni. Te is még csak az inspirálódás fázisában tartasz? Akkor nézd meg galériánkat, amiben villámgyorsan elkészíthető ötleteket találsz!

Karácsonykor minden előtérbe kerül, ami kicsit is ünnepi, így a mély, határozott színekkel, az arany-ezüst csillogással, a csillámokkal és a kristályokkal egész biztosan nem foghatsz mellé. Persze minden olyan árnyalat jól jön (külön-külön, de együtt is), ami valahogyan kapcsolódik az ünnepekhez. Így a piros-fehér, a zöld-piros, de a zöld-fehér-piros is jó választásnak bizonyul, akárcsak a kék és a fehér párosa. A különféle jelképekkel, szimbólumokkal pedig szintén pillanatok alatt felidézheted az ünnepi alkalmat – jöhetnek a hópihék, a csillagok, a karácsonyfák minden mennyiségben!

Az alábbi galériában nem csak akkor találsz hasznosítható ötleteket, ha valóban pár perc alatt szeretnéd összedobni az ünnepi lakkozást, hanem akkor is, ha imádod feldíszíteni a körmeidet. Lássunk néhány csodaszép ötletet!

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16

Inspirációk a karácsonyi körömfestéshez – Ezeket pár perc alatt elkészítheted
Galéria / Inspirációk a karácsonyi körömfestéshez – Ezeket pár perc alatt elkészítheted

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást