Sütőtökkrém tejszínhabbal
Ebben az egyszerű, mégis különleges desszertben az a jó, hogy érződik benne a sütőtök természetes édessége.
A sült sütőtök belsejét kapard ki, turmixold össze, majd ízlés szerint keverj hozzá cukrot és fahéjat, valamint annyi tejszínt, hogy krémes állaga legyen.
Cukorral és vaníliával verj kemény habbá egy doboz tejszínt, majd rétegezd a habot és a sütőtököt kis üvegedényekbe.
A desszert tetejét szórd meg ropogós, gyömbéres keksz morzsákkal, és már tálalhatod is.
A sült sütőtök belsejét kapard ki, turmixold össze, majd ízlés szerint keverj hozzá cukrot és fahéjat, valamint annyi tejszínt, hogy krémes állaga legyen.
Cukorral és vaníliával verj kemény habbá egy doboz tejszínt, majd rétegezd a habot és a sütőtököt kis üvegedényekbe.
A desszert tetejét szórd meg ropogós, gyömbéres keksz morzsákkal, és már tálalhatod is.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!