Sütőtök fagylalt édes pekándióval
Egy csésze forró, sült sütőtök pürét keverj el egy kevés vaníliakivonattal, két csésze tejszínnel, fahéjjal, gyömbérrel, szerecsendióval és egy csipetnyi sóval.
Ha a massza már homogén, töltsd egy edénybe, és rakd néhány órára a fagyasztóba.
Kis lángon piríts meg apróra vágott pekándiót, majd szórj rá néhány evőkanál cukrot, és pirítsd tovább addig, amíg a cukor megolvad.
A jéghideg, sütőtökös fagylaltot a karamellás, forró pekándióval tálald.
Ha a massza már homogén, töltsd egy edénybe, és rakd néhány órára a fagyasztóba.
Kis lángon piríts meg apróra vágott pekándiót, majd szórj rá néhány evőkanál cukrot, és pirítsd tovább addig, amíg a cukor megolvad.
A jéghideg, sütőtökös fagylaltot a karamellás, forró pekándióval tálald.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!