5 tipp, hogy megerősítsd az aurád és amiért szükséges

5 tipp, hogy megerősítsd az aurád és amiért szükséges

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5 tipp, hogy megerősítsd az aurád és amiért szükséges

Gyakran haladunk úgy az életben, hogy közben észre se vesszük, hogy ártunk magunknak. Ez főleg annak köszönhető, hogy egy mechanikus, anyagias világban élünk és sok olyan dologra nem figyelünk, ami fontos lenne. Az egyik ilyen az auránk, ami nem más, mint a magunk által sugárzott energiamező. Gyakran vesszük észre, hogy nincs motivációnk, letörtek vagyunk és semmihez nincs erőnk. Ilyenkor az auránk is gyenge, ami nehézségeket okozhat a munkában és magánéletünkben is. Az alábbi öt dolog rendkívül káros hatással bír személyes atmoszféránkra, de mindig van megoldás.

Iktasd ki a mérgező személyeket és környezetet! 

Egy unalmas munkahelyen nem tudunk önmagunk lenni és ez határozottan halványítja az aurát. Minden reggel úgy kelsz, hogy a plafont nézed az ágyban, mondván képtelen vagy bemenni dolgozni, de végül végül mégis megteszed, mert a számlákat fizetni kell? Akkor ez a munkahely egy mérgező környezet és keresned kell egy másikat, ahova szívesen jársz be.

Egy boldogtalan párkapcsolat, vagy egy energiavámpír rokon vagy barát szintén károsítja az aurád. Ezeket az embereket iktasd ki az életedből és a személyes atmoszférád is hamar megerősödik.

Julian Hochgesang/unsplash.com

Kevesebb idő a közösségimédia-oldalakon

Mára tudományosan bizonyított tény, hogy a közösségi média használatának rengeteg esetben köze van a depresszióhoz. Ha napi szinten pörgeted az Instagramot, ahol nem látsz mást, mint nádszálvékony, gyönyörű modelleket a tengerparton, csak magadnak – és az aurádnak – ártasz.

Nem egészséges dolog ezt a mű-csillogást irigyelni, miközben a hideg téli időben ülsz a buszon, hogy bemenj az unalmas munkahelyedre.

Az is káros, ha azt látod Facebookon, hogy a volt osztálytársaidat eljegyzik, elveszik, illetve gyermekáldás elé néznek, mikor te még mindig szingli vagy. A social media használatod csökkentsd napi egy órára és inkább olvass, vagy menj el kávézni a barátnőiddel: a társas élmények és a szórakozás új erővel töltik meg az aurád.

Menj ki a szabadba!

Napjainkban a legtöbb városi ember túl sok időt tölt a négy fal között és ez gyengíti személyes energiamezőjét, hiszen nincs miből töltekeznie.

Ha huzamosabb ideig nem megyünk ki a természetbe, auránk elhalványul, mert az ember helye eredetileg a fák és mezők között van, nem a betonrengetegben.

Ha a városban élsz, már az új energiát ad, ha kimész egy közeli parkba, hiszen a napfény, a levelek zöldje és a madarak csiripelése élettel tölt fel. 

Alszol te eleget?

Hányszor történik meg, hogy már érzed, hogy el tudnál szenderedni, de még egy vicces videót megnézel, vagy egy üzenetre válaszolsz? Másnap reggel pedig alig tudsz kikecmeregni az ágyból és bármit megadnál még egy óra alvásért. A kialvatlanság csendes gyilkos, sokkal rosszabb hatással van az egészségünkre, mint gondolnánk, ezáltal pedig az auránkat is gyengíti. Tedd prioritássá, hogy lehetőleg minden nap kialudd magad. 

Patrick Malleret/unsplash.com

A stresszre nincs szükséged

Az egészségtelen étkezés, a mozgásszegény életmód és a környezetszennyezés mind komoly aura-gyilkos, de a legveszélyesebb mégis nem más, mint a stressz.

A stressz leszívja energiánkat és ezáltal auránkat is jelentősen meggyengíti.

Természetesen lehetetlen elhatározni azt, hogy „nem stresszelek többet”, viszont igenis tehetünk ellene. A meditáció az egyik legerősebb fegyver a mindennapi aggódás és szorongás ellen, ezért fontos, hogy napi szinten szánjunk rá időt.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást