7 mondat, amit egy nő jobb, ha sohasem mond szeretkezés közepette

7 mondat, amit egy nő jobb, ha sohasem mond szeretkezés közepette

Címlap / Szerelem / Szex / 7 mondat, amit egy nő jobb, ha sohasem mond szeretkezés közepette

„Az exemmel nem így csináltuk…”

Orsi mindig is a hosszú kapcsolatok híve volt, nehezen szeret bele valakibe, igazi monogám természetű lány. „Engem nem lehet csak úgy elcsábítani” – mindig ezt mondogatja és ez tényleg igaz is rá.

Pár éve néhány napot a horvát tengerparton töltött, mert úgy érzete, hogy a 7 évig tartó kapcsolatának minden fájdalmát egy bulizós, nyári hétvégén szeretné kitombolni magából. Itthon még pityergett a repülőtéren, siratta a volt barátját, de Horvátországban már egy másik Orsi sétált le a repülőgépről. Útközben ugyanis eldöntötte, hogy a következő pár napot a csábításnak szenteli.

Csatlakozott a már kint nyaraló ismerőseihez, s még a bőröndjét is alig pakolta ki, máris szemet vetett rá egy ismeretlen férfi a népes társaságból. Orsi itt mindig kihagyja a történet részleteit, s már csak azt meséli, milyen kínosan érezte magát, amikor az egyébként türelmes Viktor bevágta maga mögött az ajtót és ő ott maradt egyedül a hálószobában. Mint kiderült, Orsi az alkohol hatására egyre többször hozta szóba szerelmi bánatának tárgyát, de az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor Viktor módszereit kritizálta az ágyban, mondván, hogy ők ezt nem így szokták csinálni.

A fiú nagyon megsértődhetett, mert a következő öt napban szinte hozzá sem szólt Orsolyához, aki végül más vállán vigasztalódott.

„Nem baj, a méret nem számít!”

Persze, hogy nem, ezt mindenki tudja. Miért kell ezt kimondani? Azért, hogy bizonygassuk, hogy így van? Bizonygatni azt kell, ami bizonytalan, nem?

Ilyen és ehhez hasonló kommentárral mesélte el egy ismeretlen férfi a buszon a mellette ülő – feltételezem -jó barátjának élete egyik legkínosabb történetét. Nem akartam hallgatózni, ahogy a másik 39 utas sem akart, de mindent megtudtunk arról a pákozdi éjszakáról.

A srácnak biztosan jobban megy az udvarlás, mint a diszkrét kommunikáció, s talán fel sem tűnt neki, hogy több tucat ismeretlennel osztotta meg az élményt. A történet szerint az épp hogy megismert nő az ágyban azzal fogadta a férfi mezítelen testének látványát, hogy: nem baj, a méret nem számít!

Páran összemosolyogtunk a buszon, de volt, akit mélységesen felháborított az eset. Kíváncsi lennék az utóbbiak indokaira, de azt sajnos nem hallottam.

Oldalak: 1 2 3

»

1 hozzászólás

  • Miki
    2021.03.17., 21:41

    8.= “A tesódnak sokkal kisebb”

    Válasz

Írj egy hozzászólást