Teszteld! Mennyire illetek össze a pároddal? 5 kérdés és kiderül

Teszteld! Mennyire illetek össze a pároddal? 5 kérdés és kiderül

Címlap / Szerelem / Teszteld! Mennyire illetek össze a pároddal? 5 kérdés és kiderül

Kéz a kézben haladtok a közös jövő felé? Inkább csak jól érzitek magatokat egymás mellett, de nem terveztek semmi komolyabbat? Biztosan sejted, hányadán is álltok, de kvízünkből megtudhatod, mi mit tippelünk a kapcsolatotokról!

0%

Hogyan álltok egymás családjával?

Beszélgettetek már – akár csak tréfából is – arról, hogy együtt alapítotok családot?

Mi az, amit a legjobban értékelsz a párodban?

Ha vitatkoztok valamin, általában mivel zárul a vita?

Képzeld el, hogy elutazol egy hétre, és az elképzelt (vagy valódi) macskádat egy hétig a párodra bízod. Mi miatt aggódnál legjobban?

Mennyire illetek össze a pároddal? 5 kérdés, és megmondjuk, zúgnak-e a harangok
Páratlan páros

Nem biztos, hogy ti vagytok a leginkább összeillő pár, de lehet, hogy nem is ez a célotok. Valószínűbb, hogy egyelőre ti is csak kalandot kerestek ebben a kapcsolatban, és nem az igazi szerelemre vágytok. Ha ez így mindkettőtöknek megfelel, akkor nincs is semmi gond azzal, hogy együtt érezzétek jól magatokat, ha pedig mégis komolyabbra fordítanátok a dolgot, akkor sem reménytelen a helyzet – hiszen az ellentétek úgy is vonzzák egymást! Persze azt azért tudnod kell, hogy a hosszú távú közös boldogságért sokat kell még dolgoznotok.
Különleges kapcsolatban

Valami határozottan kibontakozóban van közöttetek, lehet, hogy már esetleg beszéltetek is a komolyabb elköteleződésről, de még vannak bennetek kérdések. Nincs ezzel semmi gond, hiszen életetek egyik legfontosabb döntése előtt álltok, amit nem kell elkapkodni. Hagyjatok időt magatoknak arra, hogy átgondoljátok a dolgokat, hiszen van remény a közös jövőtökre, csak nem szabad elsietni a dolgot.
Indulhat a nászmenet!

Két szerelmes pár, mindig együtt jár! Rátok aztán tényleg illik a régi rigmus! Lehet, hogy te csak a bolondját járatod velünk, és már régen frigyre is léptetek egymással? Ha nem is, már biztosan beszéltetek a közös jövőtökről, és azt gyanítjuk, hogy már megérett bennetek az elhatározás a közös jövőt illetően. Ha ez így van, sok boldogságot kívánunk nektek – sejtjük, hogy nem egy online tesztre volt szükséged ahhoz, hogy tudd, hogyan érzel, de ha ez bármit is számít, szerintünk is összeillő páros vagytok!

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást