Kiderítjük, mennyire gyorsan esel szerelembe

Kiderítjük, mennyire gyorsan esel szerelembe

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Kiderítjük, mennyire gyorsan esel szerelembe

Azonnal megcsap a szerelem szele az első randi után? Az alábbi tesztből megtudhatod, mennyire könnyű elrabolni a szíved, vagy éppen mennyire vagy racionális. Nincs más dolgod, mint őszintén válaszolni a feltett kérdésekre:

0%

Mikor avatod be a családodat, közeli barátaidat abba, hogy van egy jelölted?

nortonrsx/istockphoto

Hány potenciális nagy Ő volt az életedben?

Sanja Radin/istockphoto

Előfordult már veled, hogy az első beszélgetés után úgy érezted, ő lesz az a férfi, akivel leéled az életedet?

wundervisuals/istockphoto

Mire gondolsz akkor, ha a randipartnered váratlanul lemondja a találkát? És mit teszel ezt követően?

svetikd/istockphoto

Úgy érzed, nagyon egy hullámhosszon vagy azzal a férfival, akivel már kétszer randiztatok. A harmadik randi is jól sikerül, és a végén a füledbe súgja: szeretlek! Mit gondolsz erről?

martin-dm/istockphoto

Biztos veled is megesik, hogy elmerengsz azon, milyen lenne a kiszemelttel az életed – adott esetben már akkor, amikor még semmi sem történt köztetek. Mire gondolsz ilyenkor?

fizkes/istockphoto

Mire gondolsz, ha a leendőbeli herceged nem akarja megadni a telefonszámát, vagy megkér, hogy bizonyos időszakban írj neki üzenetet?

fizkes/istockphoto

Lehet, hogy túl gyorsan esel szerelembe? Teszteld!
A: Egyáltalán nem esel könnyen szerelembe

Neked néhány szép szónál jóval több kell ahhoz, hogy szerelembe ess. Talán korábbi negatív tapasztalatok keményítették meg a szívedet, az mindenesetre biztos, hogy a férfiaknak nincs könnyű dolguk veled. Persze ettől függetlenül – vagy talán éppen ezért – bőségesen akadnak jelöltek, akik szeretnének a közeledbe férkőzni. Észérvek mentén látod a dolgokat, néha talán túlságosan is racionális vagy és azonnal a legrosszabbra gondolsz, ha valami nem a tervek szerint halad, vagy akadály gördül elétek. Nem mindig, de időnként tényleg történnek véletlenek, és nem biztos, hogy a kiszemelt „csak arra” hajt, ahogy az sem minden esetben borítékolható, hogy be akar csapni.
B: Az arany középút és egy kis naivitás jellemez

Próbálsz az arany középúton lavírozni: fontos számodra a szerelem, nem is esel bele nehezen az ideális jelöltekbe, de azért igyekszel arra törekedni, hogy ne érjen komolyabb csalódás. Kicsit félve kérdezel, ha a másik gyanús helyzetbe keveredik, de észreveszed az intő jeleket – más kérdés, hogy nem mindig van erőd, vagy éppen kedved foglalkozni velük, hiszen szeretsz elmerülni a szerelemben. Örök optimista vagy, és minden bizonnyal a sokadik esélyt is megadod, ha akárcsak egy fikarcnyi fantáziát és lehetőséget látsz a másikban.
C: Túl könnyen esel szerelembe

Biztos te is észrevetted magadon, hogy túl könnyen szerelembe esel. Már az első pillanattól fogva feltétlen bizalmat szavazol a jelöltjeidnek, akik aztán kényük-kedvük szerint irányíthatnak. Ez nem csak komoly csalódásokhoz vezethet, előfordulhat, hogy szinte észrevétlenül szeretői státuszba kerülsz, vagy kihasználnak éppen azok, akiknek a legjobban kellene szeretniük. Az alap személyiséged nagyon nyitott, pozitív és egyértelműen lelkes vagy, szerencsés dolog az is, hogy a legjobbat feltételezed mindenkiről, de sajnos sokan éppen arra hajtanak, hogy visszaéljenek a kínálkozó lehetőségekkel. Ha ezen egy kicsit változtatnál, valószínűleg kevesebb emberrel hozna össze a sors, ők viszont tényleg potenciális jelöltek lehetnének a boldog jövőt illetően.

Oszd meg az eredményed:

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást