Teszteld! Milyen területen kell fejlődnöd jövőre?

Teszteld! Milyen területen kell fejlődnöd jövőre?

Címlap / Életmód / Lélek / Teszteld! Milyen területen kell fejlődnöd jövőre?

0%

Elképzelhetőnek tartod, hogy a jövőben egy terapeuta, pszichológus segítségét kéred?

Boldognak érzed magadat a párkapcsolatodban, a magánéletedben?

Mi az, amiből sosem lehet elég?

Mi igaz az alábbiak közül az eddigi életedre?

Hol szokott lenni a legtöbb konfliktusod?

Meg tudsz venni mindent, amire szükséged van?

Szívesen jársz be a munkahelyedre?

Milyen területen kell fejlődnöd jövőre? Teszteld!
Magánélet

A jövőben a legnagyobb hangsúlyt a magánéletedre kell fektetned, ezen a téren sokat kellene fejlődnöd. Valószínűleg nincs minden rendben a párkapcsolatoddal, nem vagytok egy hullámhosszon és ez most már olyan jelentős, hogy a többi problémát is háttérbe szorítja – nem fogod tudni megkerülni a megoldást az elkövetkezendő hónapokban.
Karrier

Talán a legtöbb dolog rendben van az életedben, de a karrier terén egyelőre nem tudtál kiteljesedni. Nem csoda, hogy ez bánt, hiszen életünk nagyon nagy részét a munkánkkal töltjük – távolról sem mindegy tehát, mennyire vagy elégedett vele. Ha lett volna alkalom, biztosan megragadod, de az előttünk álló évben talán célzottan kellene erre koncentrálnod, hogy semmi se kerülhesse el a figyelmedet.
Anyagiak

Sajnos az elmúlt évek sokakat megviseltek testileg és lelkileg egyaránt – természetesen az anyagiak sem maradhatnak ki a sorból. Könnyen meglehet, hogy dolgos hónapok elé nézel és az eddiginél is jobban meg kell erőltetned magadat ahhoz, hogy rendeződjenek az anyagiak az életedben. Ez nem egyszerű és rengeteg időt, energiát igényel tőled, de az anyagi biztonság kérdése mindent másra is hatással van, nem lehet félvállról venni.
Önismeret

Számos dolog rendben van az életedben, de folyton hiányérzeted van, és azt tapasztalod, hogy valami nincs rendben? Talán eddig nem gondoltál arra, hogy saját magadban, nem pedig a környezetedben kell keresned a válaszokat. Pedig könnyen lehet, hogy az önismereted fejlesztése, saját magad mély megismerése végre meghozhatná a továbblépés, kiteljesedés esélyét.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást