7 tény, ami kiveri a biztosítékot a pasiknál az ágyban

7 tény, ami kiveri a biztosítékot a pasiknál az ágyban

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 7 tény, ami kiveri a biztosítékot a pasiknál az ágyban

Vannak dolgok, amiket nem lehet véka alá rejteni. Sok nő esik abba a csapdába, hogy szentül elhiteti magával, hogy ő teljes mértékben kielégítő teljesítményt nyújt a párjának, az ágyban is.

Közismert tény, hogy a férfiak és a nők, legtöbbször elbeszélnek egymás mellett. Igazából talán sosem fogják tudni megérteni a másikat az ellentétes nem képviselői. Rengeteg hiba halmozódhat fel a párkapcsolatokban, aminek a legfőbb oka az, hogy a felek még mindig nem, vagy csak részben őszinték egymással. Ez leginkább a szexuális életben mutatkozik meg.

Sok férfire jellemző az a dolog, miszerint inkább a hallgatásba süllyed, és nem mer őszinte lenni a feleségével, vagy a barátnőjével, mert fél a következményektől. Nem tudja mit váltana ki asszonyából az a dolog, ha nyíltan elé tárna egy-két, extrémebb szexuális fantáziát, vagy pláne annak az ötletét, hogy esetleg meg is valósítsák azt a gyakorlatban.

Sajnos, sok kutatás is azt támasztja alá, hogy hazánkban még mindig eléggé prűdek az emberek, és egyáltalán nem nyitottak az újdonságokra. Hajlamosak minden információ, és előzetes kipróbálás nélkül elítélni azt, amiről valójában fogalmuk sincs, hogy micsoda.

Biztos te is sok olyan nőt ismersz a környezetedben, akik például ódzkodnak az orális szextől vagy a különböző segédeszközök használatától, esetleg egyszerűen csak kinevetik, amikor párjuk előadja nekik valamelyik szexfantáziáját. Most következő írásunkból megtudhatod, hogy mik azok a legtipikusabb vágyrombolók, amikkel totális őrületbe kergetheted a pasikat az ágyban, csak sajnos negatív értelemben!

A sírás

A férfiak ki nem állják azokat a nőket, akik, akár az aktus előtt, vagy után, ne adj isten még közbe is, képesek elsírni magukat! Lehet, hogy nevetségesen hangzik, de hidd el, sok olyan nő létezik aki vagy alapból tényleg túlérzékeny, és mindenem kiborul, vagy pedig szándékosan megjátsza a hattyú halálát.

Az ilyen tipusú nőt az jellemzi, hogy amint emelkedettebb hangulatba lépnek, vagy egy megható pilllanatban részesül a férfival, szinte azonnal és gombnyomásszerűen elsírja meg pityergi magát. Elég illúzió romboló ez a férfiak számára, lássuk be! Egy zokogó kislánnyal pedig, senki nem szeretne szexuálisan együttleni! Igyekezz kerülni a drámát, ez egyáltalán nem szexi!

Állatian rossz hangok

A nőknek van egy másik bizonyos típusa méghozzá azoké, akik szexistennőnek képzelik magukat és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy ezt bizonyítsák is. Rájuk az jellemző inkább, hogy az ágyban végig úgy viselkednek akár egy pornoszínésznő, egyszóval megjátszák magukat, és sokszor az egész aktust is.

Ehhez még külön hozzájön az a lelombozó dolog, amikor szándékosan elkezdenek a nagy élvezet közepette erőteljes és hangos, vad állathangokat utánozni, mint például a tigris, vagy ha épp olyanjuk van, akkor a szerény cincogó hangú cicamica. Vitathatatlan, hogy a férfiak szeretik a hangos nőket, és szeretik látni és hallani, amikor az együttlét a nőnek is jó, de egy túljátszott üvöltő oroszlánnal, senki sem szeretne közelebbről megismerkedni.

A hátsó kapu zárva van!

Igen kényes téma, talán máig az egyik legvitatottabb is. Az anális szex. Vannak, akik szeretik és favorizálják, de a legtöbb nő kifejezetten ellene van. A férfiakról viszont köztudott, hogy imádják, legalábbis biztos hogy a legtöbb, szeretné egyszer kipróbálni. A nők viszont általában ilyenkor, azonnal nemet mondanak, és vérig sértődnek, még a puszta elgondoláson is. Ha nagyon zavar a tudat, hogy a párod ezt szeretné, akkor normálisan beszéljétek meg a dolgot, közösen. De soha ne utasítsd el nyíltan és tolakodóan a közeledését, mert az teljesen vágyrombolóan hat a férfira!

Vámpír effektus

Még mindig szép számban akadnak emberek, akik azt vallják, hogy a nyak és egyéb tesrészek kiszívása baromira szexi és menő dolog. Mindenkit el kell hogy keserítsünk! Egyáltalán nem szexi, sőt nem is trendi, viszont gyerekes, nevetséges és rettentően kiábrándító, főleg a férfiak szemében. A legtöbb normális embernek, legjobb esetben is, a középiskolás korát jutattja eszébe. Amennyiben szeretnéd fenntartani pasid további szexuális élrdeklődését irányodba, semmiképpen se próbálkozz azzal, hogy szívott foltokkal aggatod teli.

Száraz kezek

A nők, sokszor nem figyelnek oda, a kézimunkás dolgok alkalmával arra, hogy a kezük esetleg túl száraz vagy pedig cserepes rajtuk a bőr. Ez sok férfit igencsak kellemetlenül érint, mivel köztudott, hogy a pénisz különösen érzékeny, főleg igerült formában. Mindig figyelj arra, hogy kezed sima és puha legyen, másnem használj nyugodtan krémet, vagy akár síkosítót is, az összebújás előtt!

„Igen apa”

A világ egyik legkiábrándítobb dolga, ami csak létezhet, a szexuális együttlétek alkalmával, ha apádhoz hasonlítod a párodat, sőt, még akár olyan bugyuta becézéseket is almalmazol közben, melyben apának szólítod. Most gondolj bele, mit érezhet a pasi, amikor egyszer csak felkiálltasz szex közben, hogy „igen, apa, ezaz, jól csinálod!” -és hasonló más nyalánkságok. Ez teljesen megöli a férfiak vágyát! Ne csodálkozz ha utána teljesen elmegy akedve a szertkezésektől. Egy férfinek nőre van szüksége, nem pedig egy kislányra, aki mindenkiben az apukáját keresi!

Ne kérdezz, csak csináld!

Szintén nagyon kiábrándító tud lenni a pasiknál, az örökös locsogás a szex közben. Természetesen azt szeretik, sőt elvárják, hogy menet közbe is szolgáltass számukra folyamatos visszajelzéseket arról, hogy jó-e úgy neked, ahogy épp van, de az örökösen csacsogó, be nem álló szájú nők kikészítik őket! Összeszokott pároknál az is sokszor zavaró tud lenni, amikor a nő állandóan azt kérdezgeti, hogy hogyan variálják a pózokat például. Ugyanis a legtöbb pasi úgy véli, hogy kedvesük ezzel már tisztában áll, ezért fölösleges szó és időfecsérlésnek tartják ezeket a köröket!

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!