20 tény, amit 20 évesen még nem tudhatsz a férfiakról

20 tény, amit 20 évesen még nem tudhatsz a férfiakról

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 20 tény, amit 20 évesen még nem tudhatsz a férfiakról

Van néhány igazság, amit talán nem ártott volna már 20 évesen is tudnunk, talán akkor sikeresebbek lettünk volna a randikon.

Egyes nők azonnal rátalálnak az igazira, és huszas éveikben már feleségek és anyák. Mások reménykednek, hogy a sors végre számukra is elhoz egy jóképű, rendes srácot, akivel leélhetik az életüket. 30 felett már okosabb az ember, a tapasztalat sokat jelent a párkapcsolatokban is. Egyes dolgokat jobb lett volna előre tudni erről a randizós, pasizós, szingli életről.

1. Néha a férfiak csak azért flörtölnek, mert ettől jobban érzik magukat, jót tesz az önbecsülésüknek, nem azért szédítenek, mert bármilyen szándékuk is van veled. Ne várd a telefont és a románcot, nem biztos hogy eljön!

2. Ha nem vagy biztos abban, hogy szeret téged, az nem jó jel. A zavaros kapcsolatok mindig komédiával vagy drámával érnek véget. A férfiak pontosan tisztában vannak érzelmeikkel, már az első találkozók után: vagy megőrülnek érted, vagy nem. Ha utóbbi, jobb elfogadni az igazságot és továbblépni.

3. A férfiak jól üzletelnek, a szerelemben is hasonlóan járnak el: addig győzködnek, amíg “nyélbeütik” a biznisszt. Ezért a legjobb szövegüket és legelőnyösebb tulajdonságaikat veszik elő. Reméljük életre szóló szerződéseket kötnek!

4. Még ha a családod úgy is gondolja, hogy ebből házasság lesz, ne hagyd, hogy lerohanják őt. A férfiak nem szeretik, ha elvárnak tőlük bármit is, főként ha a te rokonaid teszik ezt.

5. Tanulj meg nagyon jól főzni! Nincs férfi a világon, aki nem igényelné a finom meleg ételeket. A jó étel a hosszú kapcsolat egyik alapköve.

6. A férfiaknak is vannak rossz napjaik, ne vedd személyes sértésnek ha mogorva környezetével és fallal vonja körbe magát.

7. Bár te különleges vagy és sok ember számára fontos, nem te vagy a királylány, nem számít, mit mondott Apu.

8. Néha mondj nemet a randikra. A NEM mindig jó megoldás. Ha érdekled, akkor annál jobban fogod érdekelni. Ha nem hív többet (és hidd el, sokan nem fognak), akkor nem érdekelted igazán és megspóroltál magadnak egy csomó időt.

9. Megérdemled, hogy tisztelettel és kedvesen beszéljen veled, mint egy emberi lénnyel.

10. Nem erőltetheted a kémiát. Ha csak barátként szereted őt, soha nem lesz vonzódás köztetek, ne erőltessétek.

11. Vigyázat az alkohollal! Egy randi sem végződik jól, ha italfelhőben vagytok. Jobb észnél lenni, ellenkező esetben megbánhatod a történteket.

12. Ha veled beszéli meg a nőügyeit, ne reménykedj, hogy “másképp” fog rád nézni. Ha nem tudsz csak a barátja maradni, jobb nem hitegetni magad és tovább lépni.

13. Az anyám mindig azt mondta, hogy a “Férfiak nem gondolkoznak”. Azt hittem ez azt jelenti, hogy “Néha tévednek abban, amit mondanak”. Rájöttem, hogy tényleg nem gondolkoznak és abszolut semmire sem gondolnak. Egyszerűen a meccset nézik a tévében, ezért nem hívtak még fel.

14. A férfiak mindig valami “érdekesre” vágynak. Ne becsüld alá ezt a tulajdonságukat, mert vagy új kocsit vesznek, vagy új hobbiba kezdenek, vagy … felvetik, hogy átfesd a hajad színét. 

15. Ha összejöttök, Te egyszerűen csak megadod magad a férfinak, míg a férfi megszerez téged és a “tulajdonának” tekint.

16. Ha már az elején elvárásaid vannak, minden esélyt megölsz, hogy valaha megtaláld az igazit.

17. A nők szeretik a figyelmet. Csak egy nagyon őrült fickó képes kellő figyelmet adni, minden más nő elhanyagolva érzi magát.

18. Még a kifinomultnak tűnő üzletemberek is beszélhetnek meglepően trágárul, és lehetnek kiábrándító tulajdonságaik. A mogorva szomszédfiú pedig lehet földreszállt angyal. Ne ítélj elsőre!

19. A fiúk nem úgy gondolkoznak, mint a lányok. Bárcsak lett volna egy bátyánk, hogy megérthessük őket! A hétköznapi fiúk soha nem lesznek olyanok, mint a filmekben: ritkán sírnak, nem mondják ki gondolataikat, ha nincs kedvük hozzád se szólnak és nem adnak szerenádot az ablakod alatt.

20. Soha nem fogod megérteni a férfiakat. Elég, ha magadat érted meg, és máris készen állsz egy kapcsolatra!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást