Egészség / Életmód / Lélek

Tekints úgy a kisugárzásodra, mint egy virágra: nincs illat, nincs spiritusz! – Így fejleszd tökélyre a kisugárzásodat!

Tekints úgy a kisugárzásodra, mint egy virágra: nincs illat, nincs spiritusz! – Így fejleszd tökélyre a kisugárzásodat!

Van, mikor úgy tényleg összekapod magad, tökéletes a sminked, a hajad, a ruhád és várod, hogy minden szempár rád figyeljen, de valahogy elmarad a várt hatás. Aztán olyan is van, mikor még ahhoz sincs kedved, hogy a legszakadtabb farmeredet felhúzd a legfakóbb felsőddel és azt veszed észre, hogy mindenki dícsérő tekintettel figyel rád az utcán. Ez pedig a kisugárzásodnak szól.

Amikor nincs helyén az önbizalmad…

Akkor kisugárzásod sincs, illetve van, de olyan, mintha azt üzennéd a világnak, hogy: „Nehogy megközelítsetek!” És, hát ki szeretne kapcsolatot létesíteni egy ilyen emberrel?

Ahhoz, hogy ragyogó kisugárzásod legyen, a lelkivilágodat kell helyreraknod és szeretned önmagadat. Ez egyáltalán nem egy lehetetlen kihívás.

Csak döntsd el, hogy mától kezdve jól érzed magad a bőrödben, el tudod engedni a problémáidat, szereted magadat kívül-belül és akkor ezt mindenki észre fogja venni a környezetedben.

Mindenki jobban élvezi azoknak az embereknek a társaságát, akiknek jó kisugárzásuk van.

A kisugárzásod nem a ruháidon múlik!

Vagyis hiába veszed meg a legdrágább holmikat, ékszereket és egyéb kiegészítőket, ha belül nem érzed ezt a csillogást. Feszengeni fogsz és kényelmetlenül érzed majd magad a tökéletes szettedben.

De vannak napok, mikor nem érdekel az, hogy éppen ki lát meg az utcán kócos hajjal a no make-up napodon, mert csak magadra koncentrálsz és az élet iróniája, hogy pont ekkor figyelnek fel rád az emberek.

Egy egyszerű példával élve, mindenki szereti a szép virágokat, de az illatuk adja meg a pikantériájukat, mely beárasztja az adott helyiséget. Tekints úgy a kisugárzásodra, mint a rózsa illatára és máris megérted a lényeget.

Emelt fővel!

Csakis emelt fővel járd az utcákat. Akár a boltba szorgoskodsz, akár a munkahelyedre, mindig húzd ki magad és időnként bátran vedd fel a szemkontaktust ismeretlen emberekkel.

A szem a lélek tükre, így nagyon sok mindent kideríthetsz egy-egy összepillantásból. Könnyen megállapítható az is, hogy ki milyen önbizalommal rendelkezik.

Ha valaki mélyen a szemedbe mer nézni és nem kapja el egyből a tekintetét, mikor ránézel, akkor abból tudhatod, hogy az illető nem fél a kapcsolatteremtéstől.

Ne a külső körülmények befolyásoljanak!

Mert akkor soha nem lehetsz igazán boldog és soha nem érezheted át, milyen a jó kisugárzás. Az élet gyakran fájdalmas, a körülmények sokszor próbára teszik az embert, de ilyenkor figyelj befelé és tudd, hogy nagyon szerencsés vagy.

Gyűjtsd össze azokat a dolgokat, melyekért igazán hálás vagy és akkor biztos, hogy nem lesznek rád hatással a negatív, külső tényezők. Érdekes, de vannak emberek, akik nagyon rossz körülmények között élnek, mégis olyan irigylésre méltóan erős és pozitív a kisugárzásuk, hogy öröm a közelükben lenni.

Aztán ott van a másik véglet, mikor valakinek látszólag mindene meg van, mégsem boldog.

Ez azért van, mert azok, akiknek nem adatik meg minden, ők kénytelenek abban a kevésben is fellelni a boldogságukat, míg azok, akik egész életük során csak halmozzák az anyagi javakat, nem biztos, hogy rátalálnak belső boldogságukra.

Hagyd a kilóidat!

A nőknél jellemző, hogy folyton azon az egy-két plusz kilón múlik önbizalmuk és kisugárzásuk, pedig, ha jobban belegondolsz, a pasikat ez hidegen hagyja.

És hát kinek akar tetszeni egy nő, ha nem egy férfinak? Miattuk húzza fel azt a ruhát, amiben alig kap levegőt és hozzá a cipőt, amiben gyakorlatilag járni sem tud.

Teljesen mindegy, hogy hány kiló vagy, mert egy igazi férfit úgysem érdekli, ha van rajtad egy kis felesleg. Ráadásul ne másnak akarj folyton megfelelni, hanem magadnak.

Ápold és kényeztesd tested-lelked, mert akkor a kisugárzásod gondoskodni fog róla, hogy a megfelelő emberek találjanak meg utad során.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást