5 tantrikus póz, ami nagyon bensőségessé teszi a párkapcsolatokat

5 tantrikus póz, ami nagyon bensőségessé teszi a párkapcsolatokat

Címlap / Szerelem / Szex / 5 tantrikus póz, ami nagyon bensőségessé teszi a párkapcsolatokat

A tantrikus szex célja nem a kielégülés elsődlegesen, hanem a másik közelségének megélése, a kapcsolat megerősítése, az egyesülésből származó energiák felszabadítása. Az alábbi pózok jó ötletadók lehetnek, ha kipróbálnátok ezt a meghitt, nagyon intim és nagyon izgalmas összebújást.

Lótuszülés

Ebben a pózban a férfi lótuszülésben ül, a nő pedig vele szemben, az ölében, lábai a férfi dereka köré kulcsolva helyezkedik el. Ebben a pózban a kezek szabadon maradnak, így akadály nélkül tudjátok ölelni, simogatni egymást, és a szemkontaktust sem kell megszakítanotok. Finom, ringató mozgással tudjátok stimulálni az érzékszerveket, ami egyúttal a meditatív állapot elérésében is segít.

wikki33/depositphotos.com

Fordított lovaglópóz

Ebben a pozícióban a férfi fekszik, a nő pedig az ölébe ül úgy, hogy arccal a férfi térde felé néz. A férfi kicsit felhúzza a lábát, így a nő meg tud a combjain támaszkodni. Ebben a pózban a bőrötök nagy felületen érintkezik, és a férfi keze szabadon vándorolhat a nő testén. Kiváló ez a póz arra is, hogy befelé figyeljetek, és mélyen átéljétek az egyesülés élményét.

Ölben ringató

Ehhez a pózhoz a férfinek az ágy vagy kanapé szélére kell ülnie, és oldalról kell az ölébe húznia kedvesét. A szerelmesek így átkarolhatják egymást, és a férfi lágyan ringathatja is partnerét. Tökéletes választás, ha olyan pózt kerestek, amiben az egymás iránti bizalmat erősíthetitek, vagy ha megnyugvást, közelséget, az érzelmi biztonság érzését várod az együttléttől.

Fordított misszionárius

Ebben a pózban a férfi a hátán fekszik, a nő pedig, szintén háttal a férfinek, az ő hasára fekszik. A férfi keze szabad marad, hogy kedvére cirógassa partnerét, s a hátát, nyakát, tarkóját lágy csókokkal boríthatja el. A nő a kezére támaszkodva, a könyökét behajlítva és kinyújtva ringathatja saját magukat, miközben a férfinek lehetősége nyílik arra, hogy szerelmes szavakat suttogjon a fülébe.

Ha még megijeszt benneteket a tantrikus szexszel járó nagyon mély intimitás, de szeretnétek dolgozni ezen, akkor ez a póz jó választás, mert mindkettőtöknek saját teret hagy, amiből éppen annyira merészkedhettek ki, amennyire még kényelmes a számotokra. Ne feledd, hogy semmit nem kell siettetni, éppen ez a tantra lényege!

Kiskanál, nagykanál

A kifli pózban való összebújás egyébként is nagyon intim, bensőséges, kellemesen érezhetitek egymás testmelegét, és mindketten biztonságban érezhetitek magatokat, hiszen valószínűleg az ősrégi időkben, a vadon közepén is így aludtak a párok, hogy a lehető legnagyobb felületen védelmezzék egymást.

Igényel némi gyakorlatot, hogy rátaláljatok a medencék megfelelő szögére, ami kényelmessé teszi ezt a szeretkezési módot, de ha ez megvan, akkor akár a vasárnap reggeli összebújásból is finom szerelmeskedés lehet.

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!