5 tantrikus póz, ami nagyon bensőségessé teszi a párkapcsolatokat

5 tantrikus póz, ami nagyon bensőségessé teszi a párkapcsolatokat

Címlap / Szerelem / Szex / 5 tantrikus póz, ami nagyon bensőségessé teszi a párkapcsolatokat

Lótuszülés

Ebben a pózban a férfi lótuszülésben ül, a nő pedig vele szemben, az ölében, lábai a férfi dereka köré kulcsolva helyezkedik el. Ebben a pózban a kezek szabadon maradnak, így akadály nélkül tudjátok ölelni, simogatni egymást, és a szemkontaktust sem kell megszakítanotok. Finom, ringató mozgással tudjátok stimulálni az érzékszerveket, ami egyúttal a meditatív állapot elérésében is segít.

wikki33/depositphotos.com

Fordított lovaglópóz

Ebben a pozícióban a férfi fekszik, a nő pedig az ölébe ül úgy, hogy arccal a férfi térde felé néz. A férfi kicsit felhúzza a lábát, így a nő meg tud a combjain támaszkodni. Ebben a pózban a bőrötök nagy felületen érintkezik, és a férfi keze szabadon vándorolhat a nő testén. Kiváló ez a póz arra is, hogy befelé figyeljetek, és mélyen átéljétek az egyesülés élményét.

Ölben ringató

Ehhez a pózhoz a férfinek az ágy vagy kanapé szélére kell ülnie, és oldalról kell az ölébe húznia kedvesét. A szerelmesek így átkarolhatják egymást, és a férfi lágyan ringathatja is partnerét. Tökéletes választás, ha olyan pózt kerestek, amiben az egymás iránti bizalmat erősíthetitek, vagy ha megnyugvást, közelséget, az érzelmi biztonság érzését várod az együttléttől.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást