Mi nem szuperhősre vágyunk, csak egy férfira! Mitől lesz egy férfi igazi férfi?

Mi nem szuperhősre vágyunk, csak egy férfira! Mitől lesz egy férfi igazi férfi?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Mi nem szuperhősre vágyunk, csak egy férfira! Mitől lesz egy férfi igazi férfi?

Mi pontosan tudjuk erre a választ, igaz csajok? Vagy legalábbis mindenkinek van egy konkrét elképzelés a fejében és várja, hogy ezt valaki megtestesítse. Nem szuperhősökre vágyunk, csak egy olyan férfira, akire illenek az alábbi kritériumok.

Legyen magabiztos és határozott!

De tényleg! Nem „anyámasszony katonája” típusokra vágyunk, hanem ízig-vérig igazi férfira.

Ez az jelenti, hogy rendelkezzen kellő határozottsággal és ne nekünk kelljen őt istápolgatni, vagy terelgetni az életben, ugyanis ez a típus könnyen a fejedre nőhet és még ahhoz is tanácsot kér, hogy reggel milyen zokniban induljon útnak.

Persze minden nő szeret diktálni és kell is, de egy olyan pasinak, akinek van önálló véleménye és nem a párjától várja élete megoldását. Szerintünk ez egyáltalán nem nagy kérés.

 

Hordozzon a tenyerén!

Ez nyilván mindenkinek mást jelent, de az biztos, hogy van olyan dolog, amiben minden nő egyetért. Például néhanapján igenis szeretjük a meglepetéseket és romantikát, ezért gondoskodjon is róla a pasi.

Persze elcsépelt a csoki-virág kombó, de azért melyik női szív ne olvadna el, ha ez várná otthon, munka után? Ha pedig kreatív a pasid, akkor biztos kitalál valami személyre szólót, amivel tudja, hogy levesz a lábadról.

Azzal sem tud hibázni, ha olykor-olykor elvisz vacsizni, vagy legalább olyan programokra, ahol csak egymásra tudtok koncentrálni.

Ne legyen félénk!

Nincs rosszabb egy félénk pasinál, aki szinte mögéd bújik, ha megijed valamitől.

Egy férfitól elvárjuk, hogy álljon ki értünk és védjen meg, ha éppen arra van szükségünk.

Az sem túl szexi, ha nem mer kiállni az érdekeiért, inkább meghúzódik valahol a sarokban csak azért, hogy ne vegyék észre.

A nők szexinek tartják, ha egy férfi buldózerként megy előre, akár a munkahelyén, akár a magánéletben, mert így tudják, hogy alapozhatnak rá a jövőben és legalább ennyire törtető lesz, ha a család érdekeiről lesz szó.

 

Emelje, ne rombolja az önbizalmunkat!

Mindenkinek a maga dolga kiépíteni az egészséges önbizalmat, ezen elvileg egy férfi sem tudna rontani vagy javítani, de persze a valóságban ez egész másképp néz ki. Legfőképpen azért, mert egy férfi nagyon is hatással tud lenni párja magáról alkotott képére.

Ha minden nap dicséri, elmondja, hogy számára ő a legszebb nő a világon, akkor az a nő sugárzik és látszik rajta, hogy kívül-belül rendben van, jól érzi magát a bőrében.

Viszont, ha csak a kritikákat hallja és azt, hogy éppen hol van rajta felesleg, akkor ember legyen a talpán, aki ezt nem magára véve, boldogan élne egy kapcsolatban.

Legyen ambiciózus!

És lehetőleg ne az, hogy időben beszerezze a legújabb videojátékot.

Egy férfi dolga az, hogy biztonságot jelentsen a szeretett nő és családjuk számára, így elengedhetetlen tényező, hogy legyenek céljai.

Legyen számára fontos a karrier, mert csak így tudja majd biztosítani a stabil anyagi hátteret. Egy nő sem szeretne maga mellé léhűtőt, aki mellett kénytelen ő viselni a nadrágot.

Ne csak egy éjszakára akarjon!

A legtöbb ember megtapasztalja élete során az egyéjszakás kaland átkát és áldását, ezzel nincs is semmi baj, de egy igazi férfi már egyre kevésbé vágyik arra, hogy ez tegye ki életének nagy részét.

Stabilitást, biztonságot keres egy olyan nő mellett, akire lehet alapozni, amit csak akkor adhatunk meg neki, ha már biztosan tudjuk, hogy csak minket akar.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást