10 sztár, aki nem fél felvállalni arcát smink nélkül

10 sztár, aki nem fél felvállalni arcát smink nélkül

Címlap / Stílus / Arc / 10 sztár, aki nem fél felvállalni arcát smink nélkül

A nők a „szebbik nem”, így eleve nagy a nyomás, hogy minél jobban nézzenek ki, de a női sztárokon pedig még nagyobb. Hollywood szépség-szabályainak lehetetlen megfelelni, hiszen amint elmúlik egy színésznő harminc éves, vagy felszed öt kilót, már a címlapokon szedik ízekre megváltozott külseje miatt. Ezért nem csodálkozunk, ha még a legszebb és egészen fiatal sztárok is kés alá fekszenek megjelenésük javítása érdekében. Ilyen nyomás alatt kevés híresség vállalja arcát smink nélkül, ezért ritkaságszámba megy, ha egy celebhölgyet au naturale látunk. Pedig van, aki kenceficék nélkül is gyönyörű: az alábbi tíz szépséges hölgy nem véletlenül nem fel megmutatni természetes arcát.

Kim Kardashian

A valóságshow-mogul nem idegenkedik, ha szépészeti beavatkozásokról van szó és élete jelentős részét tölti talpig megstylingolva a kamerák kereszttüzében.

Híres arról, hogy sminkje, frizurája és öltözék mindig kifogástalan, ennek ellenére smink nélküli arcát sem szégyelli és nincs is rá oka, mert így is remekül néz ki.

 

Demi Lovato

Az énekesnő volt már fent és lent, hiszen megjárta a drogfüggőség poklát, azonban mindez a jelek szerint szerencsére nem hagyott nyomot az arcán.

Demi arról is híres, hogy a testét is fevállalta egy magazinban retus nélkül és nemcsak alakja, hanem arca is hibátlan természetes.

 

Jennifer Lopez

Az isteni JLo sosem rejtette véka alá smink nélküli arcát és nem véletlenül: bőre mindig kifogástalan és természetesen még fiatalabbnak is néz ki koránál.

Nem tudjuk, mi a titka, de nem fog rajta az idő: szinte hihetetlen, hogy már elmúlt ötven éves!

 

Lady Gaga

Az extravagáns énekesnő régen polgárpukkasztó öltözékeiről és feltűnő jelmezeiről volt híres, de ma már színésznőként is befutott és filmben is vállalta a sminktelenséget.

Kijelenthetjük, hogy határozottan jól áll neki a természetes megjelenés.

 

Shakira

Az örökifjú Shakira szintén korát meghazudtolóan jól néz ki sminkkel és anélkül is.

Ránézésre senki nem mondaná meg, hogy kerek tíz évvel fiatalabb szerelménél, a sztárfocista Gerard Piqué-nél, akivel már csaknem tíz éve boldogok.

 

Heidi Klum

Egy újabb szépséges nő, aki szintén fiatalabb férfi oldalán találta meg a boldogságot.

A modell 16 évvel idősebb férjénél, Tom Kaulitz-nál, aki a Tokyo Hotel egykori gitárosa.

A nagy korkülönbség ellenére remekül mutatnak együtt, ami főleg Heidi fiatalosságának köszönhető.

 

Gal Gadot

Az izraeli színésznő szerepelt szépségversenyen is, de a világhírt a Wonder Woman filmsikere hozta meg neki, amiben a címszereplőt alakította.

Gal igazi természetes szépség, nincs szüksége sminkre ahhoz, hogy elragadóan nézzen ki.

 

Zoe Kravitz

Lenny Kravitz rocksztár és Lisa Bonet énekes-színésznő gyermekeként várható volt, hogy Zoe fantasztikus géneket fog örökölni és így is lett.

Sminkkel vagy smink nélkül: a fiatal színésznő mindig csodaszép.

 

Salma Hayek

Ha nem tudnánk, hogy Salma már 53.

életévét tapossa, el sem hinnénk neki, hiszen a mexikói szexbomba a mai napig ugyanolyan ellenállhatatlan a vásznon, mint huszonévesen.

Instagram oldalán előszeretettel posztol magáról fotókat smink nélkül, és a természetesség remekül áll neki.

 

Alicia Keys

A tehetséges énekesnő igazi úttörő, hiszen az elsők között vállalta fel magát smink nélkül, sőt, a The Voice egyik mentoraként is végig természetes arccal szerepelt a műsorban.

Alicia bőre hibátlan, így nincs szüksége arra, hogy kifesse magát, mindenhogy szép.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást