3 szoknya fazon, amiben tündökölhetsz a szilveszteri bulin

3 szoknya fazon, amiben tündökölhetsz a szilveszteri bulin

Címlap / Stílus / Divat / 3 szoknya fazon, amiben tündökölhetsz a szilveszteri bulin

Az idei trend romantikus irányzatát jelentős mértékben meghatározza a szoknya, amit nem csak egy átlagos hétköznapon, hanem szilveszterkor is bátran felvehetsz. Megmutatjuk, hogyan!

A-vonalú szoknya szolidabb bálba

Az A-vonalú szoknya meglehetősen romantikus fazon, hiszen a leggyakrabban rakott formával párosul. Ennek nyomán tökéletesen megállja a helyét akkor is, ha egy szolidabb bálba, vagy fontosabb alkalomra veszed fel.
Ha nagyon ügyelned kell a megjelenésedre, válassz térdig érő vagy földig érő fazont és inkább maradj meg a sötét színek terén. A felsőd ezzel szemben lehet bolondos, vidám, hiszen a romantikus stílus egyenesen megköveteli ezt. Idén nagyon divatosak az áttetsző csipkés/tüllős szoknyák, amelyek lepelként fedik a szűk alsószoknyát. 
Szoknya: DKNY, 390 €
Top: Esprit, 15 000 Ft.
Cipő: Mango, 23 995 Ft.
Nyaklánc: Zara, 9 995 Ft.
Táska: Accessorize, 9 000 Ft.

A-vonalú szoknya igazi bulihoz

Ha igazán kirúgsz a hámból, és az alkatod is megengedi, akkor nem kell szolidra venned a figurát, bátran vegyél fel rövid A-vonalú szoknyát. Nyugodtan hagyatkozhatsz az élénk színekre, sőt, amivel még jobban feldobhatod a megjelenésedet, az a gumírozott derékfazon.
Ez tökéletesen kiemeli a karcsú derekadat, és mivel a szoknya lazább, bátran felveheted hozzá a kedvenc passzentos felsődet. A hatalmas fülbevalókról és karkötőkről nehogy elfeledkezz!
Top: Zara, 12 995 Ft.
Csizma: Humanic, SMH
Szoknya: Kenzo, 395 €
Karkötő: Esprit, 4 500 Ft.
Táska: Mango, 4 995 Ft.

Ceruzaszoknya szolidabb bálba

A klasszikus térdig érő ceruzaszoknya nem hiányozhat egy nő ruhatárából sem, ez az a darab, ami minden alkalmon megállja a helyét. Nincs ez másként a szilveszteri bál során sem, hiszen ha ügyesen kombinálod, a ceruzaszoknya hihetetlenül elegáns viselet lehet. Vegyél fel hozzá egy szép magas sarkút, és egy fodros, zsabós blúzt.
Hangsúlyozd a derekadat egy csinos övvel és tedd teljessé a képet néhány szolid, visszafogott kiegészítővel.
Szoknya: Zara, 9 995 Ft.
Blúz: Esprit, 18 000 Ft.
Cipő: Mango, 17 995 Ft.
Nyaklánc: Stradivarius, 4 595 Ft.
Táska: Stradivarius, 15 995 Ft.

Ceruzaszoknya igazi bulihoz

Bár az alkalmi hatást keltő fekete ceruzaszoknyát bármelyik buliban felveheted, érdemes kicsit variálni a fazonnal és bolondosabb stílusra váltani. Vásárolj belőle különleges csípőszabással bírót, vagy zsebes változatot, majd kombináld egy hasonlóan érdekes, csipkés felsővel.
Ha a szoknya rövidebb, ne ess túlzásba a dekoltázzsal, főleg ne akkor, ha az egész blúz csipkés. Inkább érdekes kiegészítőkkel tedd egységessé a végeredmény.
Táska: Zara, 29 995 Ft.
Csizma: Humanic, SMH
Szoknya: Mango, 9 995 Ft.
Top: Mango, 8 990 Ft.
Karkötő: H&M, 1 290 Ft.
Blézer: Zara, 9 995 Ft.

Miniszoknya szolidabb bálba

A miniszoknyát bátran felveheted komolyabb alkalomra, bár természetesen éppúgy, mint egy hatalmas buli keretében, itt sem az a cél, hogy kilógjon a feneked. A szép szabású szoknya a hozzá passzoló tűsarkúval elragadóvá varázsolhat még a legfontosabb alkalmon is.
Nagyon fontos, hogy ezt a darabot csak megfelelő alakkal viseld, és mindig vegyél fel hozzá harisnyát. Miniszoknyához ne társíts túlságosan feszes, vagy kivágott felsőrészt, hiszen a lábaid kellően hangsúlyosak, a mély dekoltázzsal már közönségessé válhatsz.
Szoknya: Zara, 8 595 Ft.
Blúz: H&M, 6 990 Ft.
Karkötő: Esprit, 6 000 Ft.
Cipő: Mango, 15 995 Ft.
Táska: Accessorize, 6 150 Ft.

Miniszoknya igazi bulihoz

Egy őrjítő buliban már lazábbra veheted a figurát, de ne feledd, hogy életed legkínosabb élménye lehet, ha az újév a te meztelen fenekeddel indul a közösségi oldalon. Mindig olyan hosszúságú miniszoknyát vegyél fel, amiben még jól érzed magadat és nem érhet kellemetlen meglepetés.
Buliban bátran viselj hozzá érdekes harisnyát (lehetőleg ne necc változatot) és nyugodtan válogass a különlegesebb fazonok, anyagok között. Ha a harisnyád szolid, és a szoknyád sem feszül rád, akkor bátran viselj passzolós felsőt, ellenkező esetben inkább támaszkodj a buggyos, inkább csak sejtetős blúzokra.
Szoknya: Zara, 9 795 Ft.
Blúz: Esprit, 15 000 Ft.
Csizma: Humanic/Unisa
Nyaklánc: Mango, 6 995 Ft.
Óra: Asos, 95.82 €

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást