4 szín, amitől luxus hatású lehet az őszi outfited

4 szín, amitől luxus hatású lehet az őszi outfited

Címlap / Stílus / 4 szín, amitől luxus hatású lehet az őszi outfited

Vannak ugyanis árnyalatok, amik csak úgy árasztják magukból a luxust – és ne gondold, egyáltalán nem csak visszafogott színek vannak közöttük! Persze érdemes arra figyelni, hogy jó anyagú és minőségi ruhadarabokat válassz és a megfelelő kiegészítőkkel párosítsd őket. Íme négy szín, ami segít elérni, hogy drágábbnak tűnjön az outfited:

Élénk vörös

Ez a szín, ami mindenkinek jól áll. Szinte minden tervezőnél megtalálható a piros, pontosan emiatt. Az idei trendeket elnézve pedig idén igazán fontos szerepet kap a legdögösebb árnyalat. Ha merészebb vagy, akár egy szép vörös ruhát is beszerezhetsz, ha pedig inkább csak nyomokban viselnéd, válassz piros kiegészítőket, például egy szép táskát, cipőt vagy napszemüveget. 

1. H&M, 2. ecipo.hu, 3. Zara, 4. AboutYou (háttér: stux/pixabay.com)

Citromsárga

Sokaknak a nyár jut eszébe a legélénkebb színről, vagyis a citromsárgáról, pedig ősszel is feldobhatod vele a megjelenésedet. Ha követed a divatot, bizonyára láttad az idei kollekciókban, mennyi sárga pulcsi szerepelt. Érdemes visszafogottabb színekkel, például feketével vagy fehérrel kombinálnod, hogy ne legyen túlságosan rikító az összhatás.

1. H&M, 2. Answear, 3. ecipo.hu, 4. Zara (háttér: stux/pixabay.com)

Bézs

A bézs a legluxusabb árnyalatok közé tartozik, hiszen visszafogott és elegáns. Mindegy, hogy egy drága tervezői darabot szerzel be, vagy a fast fashion üzletekben vásárolsz, a hatás nem marad el. Egy csodaszép, elegáns nadrág, egy légies anyagú blúz például remek lehet őszre. Egy nude magassarkú pedig mindig jól jön, hiszen remekül kombinálhatod minden évszakban.

1. H&M, 2. Zara, 3. ecipo.hu, 4. Answear (háttér: stux/pixabay.com)

Sötétkék

Ez a szín egyáltalán nem unalmas, arannyal kombinálva pedig csodaszép lesz az összhatás. Egy sötétkék ruha vagy nadrág remek választás őszre, amihez elég egy egyszerű fehér vagy bézs blúzt felvenned. Ha merészebb vagy, akár pirossal is kombinálhatod – egy elegáns ingruhával nem kelt tengerészes összhatást.

1. Zara, 2. H&M, 3. Answear, 4. ecipo.hu (háttér: stux/pixabay.com)

1 hozzászólás

  • Baginé Novák Ági
    2021.09.01., 20:16

    Bármelyik kollekciót hordanám , szerintem ízlésesen van össze válogatva.

    Válasz

Írj egy hozzászólást