Stabil, jó kapcsolathoz vezethet, ha már az első randin ágyba bújtok

Stabil, jó kapcsolathoz vezethet, ha már az első randin ágyba bújtok

Címlap / Szerelem / Stabil, jó kapcsolathoz vezethet, ha már az első randin ágyba bújtok

Tegye fel a kezét, akinek volt már egyéjszakás kalandja! És olyan, hogy ebből kapcsolat lett? Az én kezem a magasban van. Valamiért vannak bizonyos erkölcsi „szabályrendszerek”, amelyek szerint nem szabad lefeküdni valakivel az első randin. Szerencsére ezek a szabályok elavultak, szexisták és nem kell őket betartani, elvégre már nem a középkorban élünk. És különben is, kit érdekel, mit mond erről a társadalom?

Nem olyan régen a nők még csak kezeslábasban mehettek a strandra, a miniszoknya pedig az erkölcstelenség netovábbjának számított. Szerencsére ma már egy fejlett társadalomban élünk itthon, ahol egy nő eldöntheti, mit csinál a testével, és senkinek nem tartozik ezzel kapcsolatban elszámolással. 

Ha tetszetek egymásnak és mindketten benne vagytok, miért kellene várni az első együttléttel, csak azért, mert az egyesek szerint „nem illik”?

Emlékszem, régen mindig betartottam a „harmadik randi” szabályát, egészen addig, amíg egyszer nem, és egy percig sem bántam meg, hiszen egy több évig tartó kapcsolat lett belőle. Természetesen nem állítom, hogy egyből az ágyban kell kikötni az első találkozón, mindössze azt, hogyha úgy alakul a dolog, egy ódon „szabály” miatt ne fogjuk vissza magunkat. És legfőképpen ne legyen utána lelkiismeret-furdalásunk, elvégre semmi rossz vagy erkölcstelen nem történt.

Szex rögtön az első randin? Néha éppen ez vezet egy jó kapcsolathoz

Sőt, a „korai” szexnek még előnyei is lehetnek! Általa megszűnik a szexuális feszültség és a továbbiakban felszabadultabban viselkedhetünk, már ha egyáltalán találkozunk még.

A szex ugyanis megkönnyíti a döntést, hogy egyáltalán szeretnénk-e második randit, mert egy együttlét alatt nagyon sok mindent megtudunk a másikról.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást