Ez vár rád a szerelemben az év hátralévő felében

Ez vár rád a szerelemben az év hátralévő felében

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ez vár rád a szerelemben az év hátralévő felében

Repül az idő, hiszen 2019 első fele már le is telt, az elkövetkező fél év pedig hasonló gyorsasággal fog tovább libbenni. De még így is rengeteg izgalom vár rád; a horoszkópod elárulja, mire számíts az év második felében!

Kos

Az idei év eddigi részében nehezen tudtál megnyílni az érzéseidről, de nem azért, mert titkolózni akarsz, hanem mert rengeteg erős érzés dúl benned.

Most jött el az ideje annak, hogy leülj, és átgondold, kiben bízol meg igazán.

A baráti körödet szorosabbra kell venned, nehogy olyan személynek árulj el bizalmas infókat, akinek nem kellene.

Készülj, mert az augusztusi és szeptemberi időszak nagyon intenzív lesz, ezt követően pedig valami véget ér az életedben, valószínűleg szerelmi téren.

Ne gondolj rosszra! A lezárást követően ugyanis rendkívül izgalmas időszak veszi kezdetét az életedben, amit egyenesen imádni fogsz.

 

Bika

A 2019-es év nagyon pozitívan alakul számodra, az események pedig sorra követik egymást, ezért is kellene alaposabban átgondolnod, milyen döntéseket hozol meg.

Az univerzum olyan embereket küld az utadba, akik folyamatos kihívás elé helyeznek téged, de ne gondold, hogy harcolnod kell velük.

Inkább figyelj oda arra, mint mondanak, mert ezeket az infókat a személyes fejlődésedre is fordíthatod.

A szeptember, valamint az év további része innentől kezdve kétség kívül felejthetetlen hónap lesz számodra: a szociális életed pezsegni fog, kreatívabb leszel, és még a szerelem is erőteljesebb szerepet kap az életedben.

Ha szingli vagy, most fogsz megismerni valakit, ha pedig kapcsolatban élsz, a pasid a tenyerén fog hordozni téged.

 

Ikrek

Az év elején kimondottan ambíciózusnak érezted magad, és készen álltál a változásra is, de a lelkesedésed valószínűleg nagyobb volt, mint az akaraterőd.

A szerelmi életedben a titokzatosság a jellemző, és hajlamos vagy inkább magadba temetni az érzéseidet, mint hogy megnyílj a hozzád közelálló személyek előtt.

Ez viszont akaratlanul is konfliktusokat hoz az életedbe 2019-ben, így az első lépés, hogy képes legyél beszélni az érzelmi világodról.

A július kicsit nehezebb lesz számodra, több vitahelyzetben is találhatod magad, de nyugodj meg, mert innentől kezdve viszont egyszerűbbé válik a helyzeted, és végre a nyugodt szerelemre is koncentrálni tudsz majd.

 

Rák

Mindig is hajlamos voltál a múltbeli élményekbe temetkezni, de idén végre eljutsz oda, hogy képes leszel elengedni néhány korábbi sérelmet.

Ez pedig nagyon sokat hozzátesz a hangulatodhoz, és képes leszel az év további részében pozitívan tekinteni a jövődre.

Sajnos a nyár egy része elég stresszes lehet a szerelmi életedben, mert azt tapasztalod, hogy a férfiak (ha pedig kapcsolatban érsz, konkrétan a párod) nem igazán értékelnek téged.

Ezért aztán frusztráltnak érezheted magad, és gyakrabban mész bele konfliktusokba is.

De szerencsére év végéig elrendeződik ez a probléma, és végre minden szuperül alakulhat az életedben.

 

Oroszlán

Az idei évedet az átalakulás és javítás jellemzi, különösen akkor, ha párkapcsolatban élsz. Év elején ugyanis azt érezhetted, hogy a párkapcsolatod jelentős változáson ment keresztül, de sajnos nem a pozitív irányba: kevesebb minőségi időt töltöttetek együtt már tavaly is, és nem is foglalkoztatok egymással annyit, mint szeretted volna.

Sőt, van valami, ami titkon nagyon bánt téged, de nem szívesen beszélnél róla. Ennek ellenére azért idén már megpróbáltál erőfeszítéseket tenni a problémák megoldásáért, ez pedig az év második felében is hasonlóan alakul.

Azonban július végén a karriered terén nagy váltás következik be, és ez eltereli a figyelmed a szerelmi életedről is.

Augusztus közepén viszont az életed végre pozitív irányba indul el: ha szingli vagy, egy új szerelem fog bekopogtatni az ajtódon, ha viszont kapcsolatban élsz, valószínűleg a párod végre megérti, mi bánt, és igyekszik a kedvedben járni.

 

Szűz

Idén végre eljutsz arra a pontra, hogy képes vagy megbízni az emberekben, és a szerelmi életedben is több bizalmat szavazol meg a párodnak. Sőt, a kommunikációs készségeid kimondottan jók lesznek, így könnyebben tudsz beszélni a gondolataidról is. Rengeteg közös tervetek volt a pasiddal, az év második felében, különösen augusztus vége felé pedig többet is sikerül véghez vinnetek közösen.

Készülj, mert nagyon romantikus időszak lesz, és mindketten úgy fogjátok érezni magatokat, mint akik fülig szerelmesek egymásba! Azonban sajnos lesz egy konfliktus, amire fel kell készülnöd: ha vannak gyermekeitek, az év második felében úgy érezhetitek, az ezzel járó feladatok különösen nagy terhet raknak a vállatokra. Ezért sajnos az őszi-téli időszakban kevesebb időtök jut egymásra, ami frusztráltabbá is tesz majd titeket.

Ha szingli vagy, te is úgy érezheted, hogy idén nem vagy valami szerencsés; pedig valójában az univerzum egy komoly leckét akar neked megtanítani arról, hogy ideje eldöntened, pontosan mire vágysz a jövőddel kapcsolatban. Amíg ezt nem tudod, sajnos nem is fog bekopogtatni a szerelem az életedbe!

 

Mérleg

Az elmúlt 6-7 évben a szerelmi életed egyáltalán nem alakult szerencsésen. Ha valakivel párkapcsolatban éltél, te mindig elkötelezted magad mellette, de a társad valahogy sosem volt olyannyira eltökélt, mint te, így ezek mindig szakítással értek véget.

Ha esetleg még mindig együtt vagy ezzel a személlyel, visszatekintve te is belátod, hogy nem vagytok már együtt túlságosan boldogok. De ne szomorkodj, mert az év második fele végre változást hoz az életedbe!

Lehet, hogy egy szakításra kerül sor, vagy (amennyiben szingli vagy) egy szünetre a randizgatás terén, de ez végre lehetőséget ad arra, hogy megtaláld önmagad.

Novemberig ez mind kiforrja magát, innentől kezdve pedig ráébredsz, hogy nem feltétlenül van szükséged párkapcsolatra ahhoz, hogy boldog lehess.

 

Skorpió

Neked is feltűnt, hogy az év első felében milyen szerencsés voltál szinte minden téren?

Ez nem meglepő, hiszen a bolygók állása úgy hozza, hogy a személyes fejlődésre nagy hangsúly kerül, ez pedig a pozitív szemléletedet is megerősíti.

Érdemes készülnöd, mert augusztus közepén erős szerelmi vibrálást tapasztalhatsz majd: ha kapcsolatban élsz, nagyon boldog időszak vár rád a pároddal, ha viszont szingli vagy, a nyár végén végre megismerkedsz valakivel, aki felkelti az érdeklődésed.

Amennyiben párkapcsolatban élsz, azt azért jó tudnod, hogy ősszel a párodtól meglepő viselkedést tapasztalhatsz, és egy kicsit stresszesebbé válik az életetek. De ne aggódj, mert végül sikerül megoldanotok a gondokat, és minden mehet is tovább a régi kerékvágásban!

 

Nyilas

Az év első fele elég jól alakult az életedben, és végre képes voltál észrevenni, milyen fontos a saját boldogságod!

A szerelmi életed pedig (talán ennek köszönhetően) vibrálni fog!

Már tavasszal is érezted, hogy milyen jól alakulnak a dolgaid egy sráccal, és ugyanez ősszel is folytatódni fog – akkor is, ha kapcsolatban élsz, erősebbek lesztek együtt, mint korábban valaha.

Sőt, akár az is előfordulhat, hogy idén végre megléptek egy olyan mérföldkövet, amiről eddig csak elméletben beszéltek.

Ez persze csak még közelebb hoz titeket egymáshoz, így végre képes leszel arra is, hogy korábbi csalódásokat, szakításokat elfelejts, és végre csakis és kizárólag a párodra fogsz koncentrálni.

 

Bak

2019 eddigi felében a szerelmi életedről sok mindent lehetne mondani, de azt, hogy unalmas lett volna, semmiképp! Nagyon sok dolog történt párkapcsolati fronton, és a jó hír, hogy az év többi részére is romantikus időszakot jósolnak számodra a csillagok; sőt, valószínűleg az elkövetkező két éved is szerencsésen alakul majd.

Persze ez nem jelenti azt, hogy mostantól ne lennének gondjaid, mert folyamatosan új felelősségekkel és kötelezettségekkel találkozol, de a jó hír, hogy ezeket közös erővel mindig sikerül megoldanotok.

Úgy érezheted, végre készen állsz akár arra is, hogy komolyabb vizekre evezettek, és egy újabb mérföldkőhöz lépjetek fel. Akárhogy is döntesz, nem fogod megbánni!

Ha pedig most még szingli vagy, ne aggódj, mert nagyon úgy fest, hogy az év második felében rád találhat a szerelem. Ám azt tudnod kell, hogy valószínűleg egy olyan ismerősöd személyében találod meg ezt, akire nem is számítanál.

 

Vízöntő

Az év első felében már megkezdődött a személyes átalakulásod: másképp tekintesz nagyon sok olyan dologra az életedben, amiről eddig szilárd véleményed volt. Ez a fajta fejlődés pedig a szerelmi életedre is kihatással lesz, sőt, lehet, hogy már erre sor is került. Az életetekben felmerült egy olyan probléma, amin egyszerűen nem tudtok tovább lendülni, és a nyár végére azt érezheted, hogy készen állsz akár a tovább lépésre is.

Sajnos könnyen lehet, hogy a szakítás a családi életedre is erős hatással lesz, és elveszíted az irányítást az életed felett egy kis időre. Az őszi időszak viszont a gyógyulás és a további személyes fejlődés időszaka lesz.

Hatalmas leckével gazdagodsz, és ennek köszönheted, hogy amikor a későbbiekben megismerkedsz valakivel, végre képesek lesztek együttes erővel leküzdeni a felmerülő gondokat. Talán nem éppen a legszerencsésebb a szerelmi életed 2019 második felében, de ennek köszönheted majd azt, hogy a jövőben megtalálod számodra az Igazit!

 

Halak

Az elmúlt időszakban egyre inkább úgy érezted, hogy az életben nincsenek lehetetlen dolgok, és minden csak akarat kérdésre. Nagyon pozitív szakaszban vagy, és képes vagy az emberekben a legszebbet észrevenni: így a párodat is piedesztálra emelted az utóbbi időben. Sok fontos leckével gazdagodsz, hiszen saját tapasztalataidnak köszönhetően megérted, mi is az igazi megbocsátás, szenvedély és áldozathozás.

Ősszel viszont egy kisebb konfliktust okozhat a szerelmi életedben az, hogy rájössz, te és a párod nem feltétlenül vallotok ugyanolyan spirituális nézeteket, sőt, valószínűleg ekkortájt anyagi gondjaitok is támadhatnak. De ne aggódj, mert ezen a nehezebb időszakon pár hét alatt tovább tudtok lendülni, a pozitív hozzáállásod pedig még hosszú éveken keresztül meg is marad a csillagok állása szerint.

Ha szingli vagy, jó tudnod, hogy az év második felében feltűnik valaki az életedben, aki feje tetejére állítja a világodat, és erős érzéseket vált ki belőled. Olyan erőseket, hogy akár egy kicsit megszállottjává is válhatsz, ezért fontos tudnod, hol vannak a határok!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást