Kedveled a különleges darabokat? Ezeket a nyári szandálokat és papucsokat szerezd be a nyárvégi leárazásokon

Kedveled a különleges darabokat? Ezeket a nyári szandálokat és papucsokat szerezd be a nyárvégi leárazásokon

Címlap / Stílus / Kedveled a különleges darabokat? Ezeket a nyári szandálokat és papucsokat szerezd be a nyárvégi leárazásokon

Kockaorrú szandálok

A 90-es években volt nagy trendje a kockaorrú cipőknek, márpedig ami a retróban sláger volt, az most is garantáltan az – a divatot teljes egészében átjárják ezek a felelevenített trendek. Jó hír azoknak, akik odáig vannak a különleges darabokért, hogy a kockaorrú lábbeliket idén nem csak szandál, vagy éppen papucs formájában szerezheted be. Ősszel érkeznek a zárt, kockaorrú cipők és csizmák is a boltokba. Egy-egy ilyen fazon garantáltan feltűnő és egyedi viseletet jelent, ami magára vonja mindenki figyelmét. Emellett igazán kényelmesek és jól alátámasztják a szélesebb lábfejet is.

1. Deichmann, 2. ecipo.hu, 3. AboutYou, 4. AboutYou (háttér: ZeninaAsya/depositphotos.com)

Törpesarkak

A tűsarok miniatűr változata a törpesarok: ezzel a különleges fazonnal sokan nem tudnak mit kezdeni, ám mások éppen ezért imádják őket. A magassághoz nem adnak sokat, jellemző módon csak néhány centisek. Van, hogy formára éppen olyanok, mint az akár 15 centi magas társaik, máskor csak egy kisebb, tömzsi sarokrész bújik meg a szandál talpán. A lényegen ez mit sem változtat: a törpesarkú szandálok és papucsok egyaránt divatosak és belopják magukat azok szívébe, akik imádják a furcsa és egyedi darabokat. 

1. Deichmann, 2. ecipo.hu, 3. AboutYou (háttér: ZeninaAsya/depositphotos.com)

Magas sarkú papucsok

Jó ideje nem szerepeltek a papucsok a nyári kínálatban, sokkal népszerűbbek voltak a szandálok és a saruk. Idén azonban nem csak az egyszerűen „uszodai papucsnak” hívott darabok tértek vissza a trendekbe, hanem a flip-flopok és bizony a magas sarkú változatok is. Az biztos, hogy a papucsokat a többség kedveli, hiszen könnyű felkapni őket, ám sokan nem szívesen gyalogolnak bennük egész nap. Főleg nem azokban, amik magas sarokkal kerültek a piacra. A különlegességek hívőinek azonban egyenesen kötelező beszerezni néhány – nem annyira praktikus, de – divatos, magas sarkú papucsot.

1. Deichmann, 2. ecipo.hu, 3. ecipo.hu, 4. AboutYou (háttér: ZeninaAsya/depositphotos.com)

Platform papucsok

A platformokat már egészen jól megszokta a szemünk, legfeljebb csak akkor figyelünk fel rájuk, ha nagyon robosztusak, illetve, ha nem szandálhoz, hanem papucshoz tartoznak. Nos, éppen utóbbiak számítanak kuriózumnak a nyárvégi leárazások során. A vastag talpak óhatatlanul magukra irányítják a figyelmet, és bár nagyon kényelmesnek hatnak, azért nem árt vigyázni velük. A papucsok ugyanis egyáltalán nem tartják a bokát és bizony könnyű bennük félrelépni egy óvatlan pillanatban. Ugyanakkor kétségtelenül divatosak és különlegesnek számítanak, tehát ha a látvány a cél, akkor érdemes rájuk beruháznod a hónapban.

1. Deichmann, 2. ecipo.hu, 3. AboutYou (háttér: ZeninaAsya/depositphotos.com)

Sportos fazonok

Meglehetősen friss visszatérők a sportos szandálok, amik ránézésre felérnek a túraszandálokkal (sőt, gyakran egész pontosan annak tűnnek), mégis utcai viseletre tervezték őket. Mellettük szóljon, hogy bár korántsem a legkifinomultabb és legnőiesebb darabok, hihetetlenül kényelmesek és igazán praktikusak. Lapos, mégis rugalmas a talpuk, puha bennük a lépés, miközben jól tartják a bokát, ugyanakkor nem passzolnak bármilyen öltözékhez. Az is igaz, hogy manapság kifejezetten trendi dolog egymáshoz nem illő darabokból összeállítani a szettünket. 

1. Deichmann, 2. ecipo.hu, 3. AboutYou, 4. Answear (háttér: ZeninaAsya/depositphotos.com)
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást