Rozmaringos lazac petrezselymes-diós-fokhagymás tésztával

Címlap / Életmód / Receptek / Rozmaringos lazac petrezselymes-diós-fokhagymás tésztával

VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?

Szoktál pesztót készíteni? Egy finom pesztó csodát tesz még a legjobb tésztával is. Tésztából is csak kimondottan jó minőségűt (nem egyenlő a drágával) vásárolok. Többnyire igazi Olaszországból származó durum tésztát.

Egy jó pesztó még ezekkel is elképesztő dolgokat művelhet. De mi is kell egy jó pesztóhoz? Először is friss zöldfűszer(ek), valamilyen mag (fenyőmag, napraforgómag, tökmag, dió), olívaolaj, és más ízesítők. Mondjuk fokhagyma. Csak fantáziánk szabhat határt az ízeknek. Na meg persze a pénztárcánk is, mert a fenyőmag igen borsos árú.

Aprítógépben jól összedolgozzuk a pesztóhoz valókat, és már keverhetjük is a tésztához.

Oldalak: 1 2 3 4

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/4
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!