5 fontos dolog, amit senki se mond el, mielőtt rövidre vágod a hajad

5 fontos dolog, amit senki se mond el, mielőtt rövidre vágod a hajad

Címlap / Stílus / Haj / 5 fontos dolog, amit senki se mond el, mielőtt rövidre vágod a hajad

1/5 A hajformázás nem marad el

Ha azért gondolkodsz a rövidebb frizura mellett, mert azt reméled, hogy így végre nyugdíjba, de legalábbis szabadságra küldheted a hajszárítót, a hajvasalót meg a hajsütő vasat, akkor jobb, ha még egyszer átgondolod a dolgot.

A rövid haj ugyanis a legtöbb esetben formázást igényel, és bár ez rövidebb ideig fog tartani, mint a hosszú lobonc esetében, el csak a legritkább esetekben maradhat.

A „csak hagyom, hogy megszáradjon” többé nem lesz opció, mert igazi frizura-katasztrófákhoz vezethet, és bár napi szinten elosztva lehet, hogy csak néhány perc, összességében mégis több időd tölthetsz a hajformázással, mint korábban.

2/5 Unalmas biztos nem lesz

Mivel úgyis mindenképpen formáznod kell, viszont nem kell erre hosszú-hosszú fél vagy egész órákat szánnod, biztosan nem fogod megunni a frizurádat.

Még az igazán rövid hajat is nagyon sokféleképpen lehet fésülni, szárítani, arról nem is beszélve, hogy a göndörítése is sokkal gyorsabb lesz, és tovább is kitart, mert a hajat nem húzza le annyira a saját súlya.

Míg lehet, hogy hosszú hajjal bizonyos frizurák elkészítéséhez hozzá sem fogsz, mert túlságosan időigényesnek tűnnek, a rövid frizurával kiélheted a kreativitásodat.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást