Gyönyörű rövid hajak, ha már most kezd meleged lenni: forró trendek, hűvös tarkók

Gyönyörű rövid hajak, ha már most kezd meleged lenni: forró trendek, hűvös tarkók

Címlap / Stílus / Haj / Gyönyörű rövid hajak, ha már most kezd meleged lenni: forró trendek, hűvös tarkók

Ahogy egyre forróbbak lesznek a napok, sokan döntenek úgy, hogy elég a hátukra lógó hajzuhatagból, és a fejek tetején sem akarják forró sapkaként hordani a kontyot, úgyhogy megszabadulnak a szép, ám kétségtelenül meleg takarótól. Ha te is most tervezed rövidre vágatni a hajadat, mutatunk néhány fazont, ami biztosan a kedvedre lesz.

Retro érzés

A ’90-es években, illetve a 2000-es évek elején láttunk nagyon sok olyan felnyírt, oldalra fésült, egyenletes hosszú hajat, mint mostanában, de hát ezek az évtizedek a divat sok más területén is visszaköszönnek.

Ezt a hajat a volumen teszi mozgalmassá, szinte lehetetlen nem beletúrni, igazgatni, de ezt nyugodtan megteheted, mert ha jól van vágva, gyakorlatilag magától a helyére ugrik – ami például a strandon sem éppen hátrány.

Hosszú pixi

Ez a hosszú pixi vagy boisepixi a kicsit hosszabbra hagyott frufrutól lesz sokkal lágyabb és visszafogottabb, kevésbé kelt rockos, punkos hatást, mint a mindenhol rövidre nyírt társai.

Kényelmes és egyszerűen karban tartható viselet, ami smink nélkül is nagyon nőies tud lenni, így ideális választás, ha sokszor nincs időd a hajadra, mégis fontos, hogy jó legyen a megjelenésed.

Tüsi szőke

Az egészen tüsire vágott hajat sokan ijesztő gondolatnak találják, és attól félnek, nem lenne nőies vele a megjelenésük, pedig ehhez a jégszőke séróhoz semmi más smink nem kell, csak egy tűzpiros rúzs, és máris készen állsz randira, esküvőre, meetingre… Ki ne érezné magát szexinek egy ilyen frizura-smink párossal?

Marcell-hullám újragondolva

A ’20-as, ’30-as évek oldalra fésült frufrujába nyomott hullámot idézi meg ez a nagyon rövid frizura, ami éppen ettől a kis trükktől lesz mégis szuper nőies és elegáns.

A haj oldalt ás hátul egészen rövidre van vágva, így hagyja szellőzni a fejbőrt, a fej tetején pedig egy kicsit hosszabb, ami neked biztosít lehetőséget arra, hogy játszani tudj vele, és különféle stílusokat alakíts ki.

Dús hajból

Sokan azért félnek nagyon rövidre vágatni a hajukat, mert a sűrű, vastagszálú haj ilyenkor könnyen összeugrik és seprűhatást kelt, de egy jó vágással, ahogy itt is láthatod, akár egy pixi is működhet egészen erős hajból is.

Ezt a frizurát például pontosan a volumen teszi egyedivé és vagánnyá.

 

Frufruval

Csak azért, mert forróság van, a frufruról sem kell teljesen lemondanod, de érdemes egy oldalra fésülhető, lazább változatot választanod, mert ez nem lóg az arcodba, nem melegíti a homlokodat, nem tapad bele az izzadtságba és nem lesznek alatta pattanásaid.

Nem mellesleg meg szuper jól is mutat.

 

Egy igazi klasszikus

Egy igazi klasszikus bobbal nem lehet mellélőni, rövid, mégis sokféleképpen hordható, egyenes és hullámos hajjal is működik, és a fodrászod annak megfelelően tudja alakítani, hogy sűrű vagy vékony szálú a hajad, így tényleg igazi aduász, ha rövidebb hajra vágysz, de nem tudod, mi működne neked.

Ez például biztosan.

 

Felnyírva

Imádjuk, ahogyan egészen az áll vonala fölé, a fülcimpáig rövidre van vágva ez a frizura, ezzel szépen kiemelve az arcvonásokat.

A laza hullámok és az oldalra fésült tincsek volument adnak a hajnak, miközben kellemesen szabadon hagyják a tarkódat.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást