2 pulóver, 6 öltözet – A legdivatosabb őszi-téli szettek

2 pulóver, 6 öltözet – A legdivatosabb őszi-téli szettek

Címlap / Stílus / Divat / 2 pulóver, 6 öltözet – A legdivatosabb őszi-téli szettek

A nagyméretű és a különleges szabású pulóverek az idei szezonban abszolút slágerdarabnak bizonyulnak. Ennek ellenére sem mondhatjuk, hogy túl általános trendnek számítnának, hiszen sokan nem tudják, miként viselhetnék őket. Most két oversized, egymástól eltérő fazonnal bíró pulcsi segítségével mutatunk be nektek hat összeállítást.

Farmerrel kényelmesen

A legalapvetőbb szett, amit gyakorlatilag mindenki ismer, és az álmos napokon általában alkalmaz is, az a farmer és a nagyméretű pulóver kettőse. Ezt az összeállítást senkinek sem kell bemutatni, nyáron a hűvös estéken, ősszel pedig napközben is egész nyugodtan viselhetjük.

Nagy előnye, hogy rendkívül kényelmes, szabástól függően könnyen társítható a sportos, a csinos, de akár a nőies stílushoz is. Mi most a legalapvetőbb szettet, a kényelmest helyezzük a központba, hiszen az idei divat szerint különösen nagy szerep jutott a lapos talpú, egyszerű bokacsizmáknak. 

Ezekhez a darabokhoz kiválóan illenek a nagyméretű pulóverek, illetve a feszes skinny farmerek, de a nagyméretű sálak sem hiányozhatnak az összeállításból.

 • Pulóver: Esprit, 12 000 Ft 
 • Nadrág: H&M, 8 990 Ft 
 • Bokacsizma: CCC, 22 500 Ft 
 • Sál: H&M, 2 990 Ft 
 • Táska: Accessorize, 13 500 Ft 

Cicanadrággal nőiesen

A második szett szintén nem ismeretlen, ha a nagyméretű pulóverekről beszélünk, hiszen utóbbiak a néhány éve divatos tunikák módosult változatainak felelnek meg. A nagyméretű pulóverek szolidabb formában mutatják meg formáinkat, mivel nem tapadnak teljesen a testünkre.

A nőiesebb és csinosabb végeredmény érdekében célszerű derékövvel feldobni a megjelenésünket, ennek az egyszerű kiegészítőnek köszönhetően máris csodás homokóra alkatot varázsolhatunk magunknak, s nem utolsó sorban formát adhatunk az egyébként egyhangúnak ható pulóvernek. A szetthez csinos cicanadrág és magas sarkú, zárt cipő, vagy akár telitalpú bokacsizma dukál. 

Ne feledkezz meg a nőies kiegészítőkről sem, ehhez az összeállításhoz kiválóan passzolnak a hosszan lelógó, rétegezett sálak, ékszerek.

Melegen kötöttben

Akkor sem kell lemondanunk a kényelmes, vagy éppen nőies, pulóverre építő szettekről, amikor beköszönt a hideg időszak. A méretes felsőrészek egyrészt kombinálhatóak olyan kabátokkal, amik alól nem lógnak ki, másrészt pedig könnyen társíthatunk melléjük másfajta, elől nyitott pulóvereket.

A réteges öltözködés idén igazán nagy sláger, és mindenképpen különleges végeredményt takar, ha oversized pulóverre építjük. A feszes nadrághoz válassz hosszúszárú csizmát, a pulóverhez pedig vegyél fel egy cipzáras pulóvert.

Ha már a túlzásnál tartunk, akkor egész nyugodtan felvehetsz egy szetthez passzoló sálat, amivel még tovább fokozhatod az egyedi hatást. Máris szert tettél egy abszolút divatos, kényelmes, és nem utolsó sorban rendkívül meleg összeállításra.

Kényelmesen farmerrel

Második pulóverünk esetében ugyancsak az oversized méret a számottevő, ám ezek a fazonok másként képviselik ezt a stílust. A szélességet megkapták, viszont a hosszuk rövidült, ránézésre úgy tűnik, összementek a mosásban.

Pedig szó sincs erről, még ha elsőre furcsának is hatnak, nagyon könnyű a segítségségükkel divatos szerelést összeállítani. Felsőrész gyanánt válassz egy ejtett fazonú, a pulóvertől eltérő színű blúzt, mégpedig olyat, ami legalább a csípőcsontodig ér, de lehet kicsit hosszabb is.

Erre a blúzra vedd fel a pulóvert, majd igazítsd meg úgy, hogy az alul viselt felsőrész egyenletesen kilógjon. A szetthez feszes farmer és csinos, ám kényelmes csizma dukál, valamint a méretes sál is kihagyhatatlan kiegészítőnek bizonyul.

 • Pulóver: H&M, 5 990 Ft 
 • Nadrág: F&F, 5 200 Ft 
 • Felső: Orsay, 5 400 Ft 
 • Csizma: CCC, 10 900 Ft 
 • Sál: Esprit, 9 000 Ft 

Újszerűen inggel

Az előbbi szetthez elvben nagyon hasonló összeállítást takar az ing és a pulóver kettőse, ami némiképpen a letűnt diákévek kötelező viseletét idézi.

Ez főként akkor lehet igaz, ha a divatos ing-pulóver kettősét szoknyával és harisnyával viseled, de ha kicsit nehezen barátkozol ezzel az irányzattal, akkor egész nyugodtan maradj a csinosabb, letisztultabb farmernadrágnál.

Az ing gallérrészét mindenképpen gondosan egyengesd el, és lehetőleg olyan színűt válassz, ami alaposan eltér a pulóvered tónusától, hiszen erre a különleges viseletre fel kell hívni a figyelmet.

Az ing alja lógjon ki a pulóver alól, éppúgy, ahogy az előző szettnél, viszont ebben az esetben ne viselj sálat, a gallér kapjon főszerepet.

Szoknyával kombinálva

Végül, de nem utolsó sorban itt egy hangsúlyos, szoknyás szett, amit télen is egész nyugodtan viselhetsz. Válassz mintás, a pulóverhez passzoló szoknyát, ami ízlésednek megfelelően lehet klasszikus mini, illetve derékszabású, A-vonalú fazon is.

Alulra vegyél fel egy feszes blúzt, amit mindenképpen tűrj be, nehogy megfázzon a derekad. Ezután öltsd magadra a pulóveredet és a dolog bonyolult részével már el is készültél.

A szoknyához mindenképpen viselj harisnyát, ha nyújtanád a lábaidat, olyan színűt válassz, ami megegyezik a cipőd tónusával.

Ezt az összeállítást nem csupán a rövidebb pulóverekkel viselheted, a hosszabbak mellé és társíthatod, elegendő csupán egy kicsit betűrnöd a szoknyádba, hogy látványos, ejtett szettet kaphass.

 • Pulóver: H&M, 5 990 Ft 
 • Szoknya: H&M, 1 790 Ft 
 • Felső: F&F, 1 910 Ft 
 • Sál: H&M, 12 990 Ft 
 • Fülbevalók (5 pár): Accessorize, 4 800 Ft 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

  Írj egy hozzászólást