6 pasinyűvő mondat

6 pasinyűvő mondat

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 6 pasinyűvő mondat

Sok olyan mondat van, amikkel az őrületbe lehet kergetni egy pasit. Ráadásul, sokszor a nők észre sem veszik, hogy már megint ezekkel traktálják pasijukat, ugyanis egy-két mondat csak férfiszemmel felesleges, vagy dühítő, a hölgyek számára teljesen természetes.

„A volt barátom ezt úgy csinálta …”

Alapvető hiba. Egyik pasit sem érdekli, hogy az elődje miben volt fantasztikus, mennyire volt technikai fenomén vagy éppen ezermester. Biztosan te sem szívesen hallanád, hogy a kedvesed exe menyire jól főzött, vagy milyen jól kijött a haverjaival.
Ha már egyszer valakitől megváltál, akkor ne emeld az aktuális párod előtt piedesztálra, hiszen nem véletlenül nem működött a kapcsolatotok.

„Semmi bajom …”

Lassan mi, férfiak is rájövünk, hogy ez az egyik legrosszabb válasz, amit a „mi a baj” kérdésre kaphatunk. De attól, hogy tudjuk, hogy valami nem stimmel, még nem fogjuk kitalálni mi az. Ne felejtsd el, hogy a pasik csak nagyon ritkán tettetnek.
Ez azt jelenti, hogy ha rákérdez, hogy mi a baj, akkor valószínűleg tényleg nem tudja, hogy mit csinált. Persze nem teljesen reménytelen a helyzet, hiszen sejti, hogy valamit nem jól tett, vagy mondott, így ha őszintén elmondod, bocsánatot fog kérni.

„… mert 2 hete is azt mondtad…”

Egy vita hevében az ember minden eszközt megragad, hogy magáénak tudhassa a győzelmet. A férfiak emlékezete azonban csak nagyon ritkán „terjed” 2 napnál régebbre, ha veszekedésről van szó, hiszen a vitát lezártátok, minek emlékezni rá.
Éppen ezért, ha felhánytorgatod, csak a saját sebeidet téped fel, és tovább hergeled magad, ugyanis a párod a legtöbb esetben nagy szemeket meresztve fog rácsodálkozni, és közli, hogy ő erre nem emlékszik.

„Szerinted híztam/ ráncos/ narancsbőrös vagyok?”

Ez egy érdekes kérdés. Abból a szempontból, hogy hiába teszünk kérdőjelet a mondat végére, az bizony kijelentés. Hiszen teljesen mindegy, hogy a párod mit reagál, ha azt mondja nem, akkor nem hiszel neki, ha azt mondja igen, akkor jaj az életének.
Másrészt a férfiak ritkán veszik észre azt, hogy híztál 1,5 kilót, hiába gondolod úgy, hogy a mérleg által megmutatott többlet mindenki számára nyilvánvaló 8 utcányi távolságban, ez bizony nincs így.

„Nincs egy ruhám sem”

Persze, minden férfi érti, hogy egy nő számára nagyon fontos a ruházkodási összhang, hiszen nekünk akarnak tetszeni, és jól is csinálják. De ha valakinek kiömlik a ruhatára a szekrényből, akkor hogyhogy nem tud mit felvenni?
Tartsd szem előtt, hogy a legtöbb férfi számára teljesen mindegy, hogy színház, előkelő vacsora vagy esküvő a program, elég EGY jó zakó. Nincs probléma táskákkal, cipőkkel, kiegészítőkkel, így azt is nehezen értik, hogy te miért nem tudod egyszerűen felvenni azt a kis fekete ruhát, amit a múlt héten is hordtál.

„mert az anyád…”

Minden férfi életében 2 legfontosabb nő van: a párja és az anyja. Ezt fogadd el, még akkor is, ha esetleg ki nem állhatod az anyóspajtást. Ugyanis, ha folyamatosan kritikával illeted, azzal csak magad alatt vágod a fát. Hogy akkor mégis mit tehetsz?
Szerencsére mi, pasik sem vagyunk vakok, így hidd el, látjuk a hibáit, nem kell rá emlékeztetni, vagy ha mégis, akkor azt nagyon óvatosan, finoman és semmi esetre se folyamatosan tedd.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást