VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?
Végre itt vannak a csodaszép lila tojásgyümölcsök a piacon! Évek óta ugyanattól a termelőtől vásárolom, tudom, hogy nem lesz keserű az általa termelt zöldség. Ő is sokáig kísérletezett azzal, hogy vajon melyik vetőmag válik be leginkább. Nem kell sóba áztatnom elkészítés előtt a padlizsánt, így vitamintartalmával száz százalékosan én gazdálkodom. És nem mellesleg, isteni íze van ennek a zöldségnek!
Hozzávalók 3 személyre:
3 db közepes padlizsán 30 dkg darált sertéscomb 1 közepes vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma só bors oregánó bazsalikom 1 kis doboz (70g) paradicsompüré 10 dkg mozzarella sajt olaj
Elkészítés:
A padlizsánokat megmossuk, végeit levágjuk. A zöldségeket hosszában kettévágjuk, kb.1 cm-es peremet hagyva húsát kivájjuk.
A megtisztított és apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a megtisztított, felkarikázott fokhagymát.