A beach body önmagában kevés. Egy kis lelki tuning a magabiztos nyárért

A beach body önmagában kevés. Egy kis lelki tuning a magabiztos nyárért

Címlap / Életmód / Lélek / A beach body önmagában kevés. Egy kis lelki tuning a magabiztos nyárért

Aztán jó esetben fogyunk valamennyit, viszont a strandra menet minden magabiztosságunk elszáll. Ismerős érzés? Mert a beach body önmagában kevés. Ahhoz, hogy magabiztos nyarad legyen, elsősorban lelki edzésre van szükséged. Ebben segítünk most neked.

Nem a másik alakja a mérvadó

Míg télen mindenki jól elvan a hatalmas kabátja alatt, nyáron egyre kevesebb ruha fedi testünket és bizony vannak, akik a kelleténél talán jobban is szeretik megmutatni, hogy mi van a textil alatt. Ez a látvány pedig elég ahhoz egy önbizalomhiányos nőnek, hogy örökre elmenjen a kedve a nyártól.

Jön az összehasonlítgatás és oda lehengerlő kisugárzás. Kevés olyan nőt ismerek, akinek nincs legalább egy olyan terület a testén, amin ne változtatna, de szerintem ezzel még nincs is olyan nagy baj addig a pontig, míg nem az önutálatról szól valakinek az élete. Felejtsd el, hogy másokhoz hasonlítgatod magad, helyette inkább koncentrálj saját magad elfogadására. A borító adott…a tartalomról viszont te dönthetsz.

Önbizalomnövelő tippek nyárrra
berrnardbodo/istockphoto.com

Irány a strand!!!

Tegyük fel, hogy idén nem sikerült összehoznod azt a formát, amit elterveztél nyárra, amiben a legjobban éreznéd magad. Mit teszel? Otthon ülsz és nézegeted a barátaid strandos képeit, vagy inkább csatlakozol hozzájuk? Lehet, hogy elsőre nem lesz túl kellemes levenni a kendőt a derekadról, de hidd el, az első csobbanás után már nyoma sem lesz a benned lévő feszültségnek.

Amikor számunkra kellemetlen szituációba csöppenünk, hajlamosak vagyunk úgy érezni, hogy körülöttünk mindenki minket vizslat, miközben a valóságban éppen az ellenkezője történik. Hasonlóképpen, ha úgy érzed, mindenki a narancsbőrödet bámulja a strandon, nyugtasd meg magad, hogy senki nem méreget téged árgus szemekkel, maximum csak azért, mert jól nézel ki.

VIDEO Így tedd fel helyesen a kontúrt, bronzosítót és pirosítót

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»