Öltözködj akár egy sztár!

Öltözködj akár egy sztár!

Címlap / Stílus / Divat / Öltözködj akár egy sztár!

Téged is ámulatba ejt, hogy egyes nők milyen trendiek és ragyogóak minden nap?

Hogyan válhat ez lehetségessé a számodra, mikor nem rendelkezel nagy fizetéssel? Íme néhány ötlet, mely segítségedre lehet ebben.

Alapdarabok

Bár a legtöbb nő néhány száz lábbeliről álmodozik, nem szabad elfeledni, hogy ettől még senki sem válik divatossá. Nincs szükséged a legújabb stílusú cipőkre vagy a legtöbbet hallott trendekre, ami neked kell az néhány olyan darab, melyet a legtöbb ruháddal viselhetsz.

Egy évszak során nincs szükséged több, mint 4 pár cipőre. Vásárolj néhány alap ruhadarabot: fekete kisestélyi, fekete nadrág, fehér ing, ceruzaszoknya, nyomott mintás ruha, maxiruha és bármi amire úgy érzed szükséged lehet.

Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy személyiséged belevidd a ruháidba is, ugyanakkor elbűvölő legyél. Új ruhák helyett, a megfelelő kiegészítőkkel viselt ruhák megspórolhatnak neked néhány forintot.

Jó befektetés

Vásárolj olyan darabokat, melyekbe első látásra beleszerettél. Ne a szezonvégi árleszállításokat lesd, hisz ilyenkor már nem kaphatóak a legjobb ruhák, és felhalmozhatsz számos olyan ruhát, melyet később fel sem fogsz venni. Pénzedet fektesd be olyan ruhadarabokba, melyek öltözködésedben kulcs szerepet töltenek be. Ne a legújabb trendeket kövesd, hiszen ez nem mindenkinek áll jól.

Stílus

Válassz olyan ruhákat, melyek kiemelik alakod, hiszen csak ilyen ruhákban érezheted jól magad és ezeket gyakrabban akarod majd viselni.

Amikor a stílus jön szóba, nem kell attól tartanod, hogy úgy nézz ki, mint egy felnőtt. Bátran viselheted azokat a darabokat, mintákat és színeket, amelyeket szeretsz. Nem kell szégyenlősködnöd, hiszen a divatnak nincsenek írott szabályai. Ha szereted a rózsaszínt, hord önbizalommal, akár 88 évesen is.

Ne dobd el azokat a ruhákat, amelyek kimentek a divatból, hiszen pár év múlva újra feltűnnek. Csomagold be őket, így évek múltán újra viselheted őket.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást