Öltözködési praktikák a hibák elfedésére

Öltözködési praktikák a hibák elfedésére

Címlap / Stílus / Divat / Öltözködési praktikák a hibák elfedésére

Kisebb-nagyobb hibái mindenkinek vannak, viszont ez ne zavarjon, ugyanis megfelelő öltözködéssel mindez eltörpíthető. Tudd meg, pontosan hogyan!

Nagy fenék

Az egyik leggyakoribb probléma a nők körében az a túlméretes popsi. Ez lehet formásan kerek, vagy lapos, mindkét esetben zavaró probléma. Azonban megfelelő farmer és szoknya segítségével optikailag sokat javíthatunk rajta.
Hogy mégis hogyan? Fontos szabály, hogy sose vegyél fel az egész lábadra rátapadó, skinny darabokat, mivel azzal csak kiemelnéd a hátsódat. Ugyanígy járnál az olyan szoknyákkal, melyek lefelé beszűkülnek (ceruza szoknyák), helyettük válassz inkább A-vonalú, vagy harang típusúakat! Nadrágok tekintetében a bővebb szárú, vagy ha nem vagy alacsony, a trapéz gatyák a neked valók!
1 – Diane von Furstenberg
2 – H&M, 3 990 Ft.
3 – Mango, 9 995 Ft.
4 – Esprit, 22 850 Ft.
5 – Mango, 17 995 Ft.

Széles csípő

Széles csípő esetében az egyik legfontosabb, hogy a neked megfelelő méretű darabot megtaláld. Ez evidensnek tűnik, mégis lépten-nyomon belefutni olyan lányokba és nőkbe, akik ezt a szabályt mintha elfelejtenék, és nem veszik figyelembe adottságaikat és pár számmal kisebbet hordanak, mint kéne.
Fontos, hogy felejtsük el az oversize ruhákat, mivel azokkal csak zsákszerű hatást érnének el. Nagyszerű választás lehet a baby doll fazonú, lefelé bővülő darabok, illetve a hosszabb, laza ingek. Az A-vonalú szoknyák ebben az esetben is ideálisak. Nadrágban válasszuk az egyenes szabású, nem feszes darabokat.
1 – Mango, 12 995 Ft.
2 – H&M, 9 990 Ft.
3 – Miu Miu
4 – Stradivarius, 13 995 Ft.

Nagy has

Amennyiben nagyobb a pocakod, akkor sajnos le kell mondanod a derékon lévő, divatos övekről, mert akkor még nagyobb kontrasztot fog adni a felsőtested. A baj az, hogy a méretes hasat sajnos eltakarni csak bővebb ruhákkal lehetne, ami nem mindenkinek állnak jól, ezért a divattanácsadók azt szokták javasolni, hogy a csípőt és a derekat szélesítsük meg, valamint tereljük a figyelmet a lábra.
Éppen ezért, a térdig érő, kissé szűkebb szoknyákat válasszál, valamint egyenes szabású csípőnadrágot! Ezen kívül érdemes kihangsúlyoznod a dekoltázsod is, így senki sem a pocakodra fog összpontosítani. Bátran válaszd továbbá a színes de egyszínű harisnyákat és hosszú nyakláncokat. A mellényeket, kardigánokat és blézereket a legjobb, ha nem begombolva hordod.
1 – Pull & Bear, 3 595 Ft.
2 – Esprit, 28 530 Ft.
3 – Stradivarius, 3 595 Ft.
4 – Mango, 15 995 Ft.
5 – Reserved

Kicsi mell

A melle méretével a legtöbb nő nincs kibékülve: vagy túl kicsi, vagy túl nagy. Első esetben kulcsfontosságú egy jó melltartó, mely valamennyire megemeli és megnöveli őket.
Bármilyen meglepő, a mélyen dekoltált felsőrészek remekül mutatnak, de csakis akkor, ha V alakban van kivágva. A csónaknyakú darabokat inkább kerüld!
1 – Reserved
2 – Miu Miu
3 – Mango, 12 995 Ft.
4 – Mimi, Damaris
5 – H&M, 2 490 Ft.

Nagy mell

A nagy mell általában több fejtörést szokott okozni, mint a kicsi. Itt is a legfontosabb egy jó melltartó beszerzése, amely nem hagyja lógni a melleidet.
A V-kivágású felsők neked is remekül állnak, viszont kerüld a garbókat és a nyakba akasztós darabokat, mivel azokkal csak kihangsúlyoznád őket. Válassz mindig, egyszerű, könnyű anyagból készült ruhákat, valamint a nagyobb mintákkal is vigyázz!
1 – Helmut Lang
2 – Mango, 9 995 Ft.
3 – Mango, 4 995 Ft.
4 – Stradivarius, 2 995 Ft.
5 – Reserved

Alacsony testmagasság

Az alacsony termetet gyönyörű, magassarkú cipőkkel remekül lehet ellensúlyozni, de ha rossz ruhát választasz hozzá, akkor nem sokat ér. Fontos, hogy sose válassz hosszú, térdig , vagy az alá érő szoknyákat, helyettük viselj inkább minit, ha az alakod megengedi.
Kerüld a trapéz nadrágokat, illetve a skinnyt, a legjobb, ha egyenes szárút hordasz, természetesen magas sarkúval! Felsőrészek tekintetében óvakodj a hosszú, feneket is takaró daraboktól, inkább a rövidebbeket célozd meg!
1 – Mango, 12 995 Ft.
2 – Pull&Bear, 6 995 Ft.
3 – Yves Saint Laurent
4 – Reserved
5 – Giuseppe Zanotti

Magas nők

A magas nőknek nehezebb dolguk van, ugyanis ők a cipővel nem tudnak játszani, viszont van egy fegyverük, mégpedig a hosszú lábaik! Éppen ezért érdemes megmutatni őket akár térdig érő szoknyában, akár skinny farmerben. Fontos, hogy ne viseljenek rövid felsőket, mivel azzal csak nagyobb kontrasztot adna a lábak hossza, illetve a felsőtest. A tunikákat nekik találták ki, így bátran választhatunk feneket takaró darabokat!Nem kell kétségbe esnünk, ha vannak rajtunk kisebb-nagyobb hibák, ugyanis megfelelő öltözködéssel remekül ellensúlyozhatók. A legfontosabb, hogy fogadjuk el magunknak olyannak, amilyenek vagyunk, mert magabiztos, szexis kisugárzással szinte észrevehetetlenek a problémás területek.
1 – Mango, 6 595 Ft.
2 – H&M, 5 990 Ft.
3 – Reserved
4 – Esprit, 2 900 Ft.
5 – Bottega Venetta

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást