Ahogyan egyre közeledik a tavasz és a jó idő, úgy merül fel sokunkban a gondolat, hogy idén végre tényleg meg kellene szabadulnunk a narancsbőrtől. Egy olyan „problémától”, ami kisebb-nagyobb mértékben szinte minden nőt érint, és a legtöbbünket a külsőnkről alkotott vélemények miatt aggasztja. Ha te is úgy érzed, hogy feltétlenül meg szeretnél tőle szabadulni, akkor a jó hír az, hogy az étkezéseid, egész pontosan bizonyos ételek száműzésével is sokat tehetsz, hogy sikerüljön.
2/5 Instant, zacskós levesek
Az instant és zacskós levesek gyors megoldást jelenthetnek a rohanós napokra, na és persze akkor is, ha nincs kedved főzni. A tested viszont nem lesz hálás érte, ha valóban így teszel, főleg nem, ha rendszeresen. Ugyanis a legtöbb ilyen termék tele van sóval, ami vízvisszatartáshoz és kiszáradáshoz vezethet, a narancsbőrt pedig sokkal látványosabbá teszi.
Helyettük inkább vegyél friss vagy natúr mirelit zöldségeket, és természetes, alacsony sótartalmú/sómentes fűszerekkel, illetve minél kevesebb sóval főzz belőlük egy mennyei zöldséglevest. Illetve, ha szójaszószt vagy barbecue szószt használnál, azokkal is bánj csínján, ugyanis a legtöbb esetben szintén nagyon magas a sótartalmuk.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!