Életmód / Lélek

15 mondat, ami csak egy introvertált ember száját hagyhatja el

Lehet, hogy te is közéjük tartozol? Nos, a legtöbben intro-és extrovertált személyiségjellemzők, nevelési elvek, az életet gyökeresen megváltoztató események és a közegünk tulajdonságainak valamiféle egészen egyedi keverékei vagyunk, így simán lehet, hogy imádsz szerepelni, mégis értékeled az egyedül töltött időt – viszont, ha ezt a 15 érzést mind jól ismered és rendszeresen átéled, nem kérdés, hogy nagyobb részt introvertált vagy, ami –az első, általában negatív gondolatokat félretéve- nagyon is hasznos tulajdonság is tud lenni!

Lássuk, mi ez a 15, határozottan introvertált érzés, egy igazán introvertált ember szájából:

„A tökéletes hétvége nekem nem buli és brunch, hanem lazítás és olvasás”

Ha választhatnál egy bulizással, vicces társasággal és koktélokkal tarkított hosszú este, és egy kád forró víz között, nem kérdés, hogy a könyvvel-lazítással megspékelt csend mellett tennéd le a voksod?

Nincs ezzel baj, hiszen a töltődés igenis szükséges, és tudjuk, hogy az introvertáltaknak is vannak barátaik, csak nem a hangos, hajnali 5-kor hazamenős fajtából – persze igyekezz társasági életet élni, de sose bánd, ha kimaradsz egy-egy őrült éjszakából!

„Elkések, mert nem is akarok menni”

Az egyik legnehezebb ügy, amivel minden igazán introvertált embernek meggyűlik a baja: a társaságba járás és az, hogy a kimozdulás végül élvezetes legyen.

Ha néha-néha azért van kedved elmenni otthonról, de a legtöbbször addig hezitálsz, míg a végén elkésel és igazából semmi kedved megjelenni a találkán, nincs veled igazán semmi baj, csak nagy valószínűséggel introvertált vagy!

Üdv. a kicsit furcsa, kicsit antiszociális, mégis szuper világban!

„Kiráz a hideg a kérdéstől, hogy mizu?”

Szeretsz beszélgetni, imádod megfejteni a világot, a legjobb barátnőddel való filozofálgatás pedig rengeteg energiával tölt fel, de ha elmész egy társaságba, ahol maximum az arcoskodás a fő tevékenység, kimerülsz és azonnal haza akarsz menni?

Kiborulsz, ha valaki megkérdezi, hogy mizu, és tudod, hogy igazából kicsit sem érdekli az őszinte válasz?

Nehezedre esik felszínes témákról pötyögni a közös csoportban?

Welcome to Introvertált-világ!

„Nekem nem az adrenalin az élmény”

Az introvertált emberek nem igazán értik, miért kell elmenni minden buliba, részt venni minden koncerten és bejelentkezni minden fesztiválról, amikor egy hatalmas kirándulás a kutyával vagy egy csendes, borral és beszélgetésekkel töltött este is szuper élményt tud nyújtani…

Igazuk van!

„Utálom, ha rám figyelnek, kivéve, ha már ittam pár koktélt”

A figyelem gondolatától is kiborulsz, de ha lecsúszott pár korsó sör vagy néhány fröccs, rögtön szociálisabb leszel?

Hát igen, az alkohol kétségtelenül oldja a belső gátakat, de nem feltétlenül ez a legjobb módja annak, hogy szociálisabb életet élj – inkább ismerkedj hozzád hasonló, kicsit zárkózottabb emberekkel, akikkel feltöltődés lesz az együttlét!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást