Menj bele a levelezéseidbe, és keresd vissza az üzeneteket, amiket korábban váltottatok egymással a Facebookon. Ha a neve helyett azt látod, hogy „Facebook-felhasználó” vagy „Facebook User„, mindez pedig dőlt feketével ki van emelve, megnyugodhatsz, mert az adott személy nem tiltott le téged; egyszerűen csak elege lett a közösségi oldalból, és törölte a profilját.
Ha viszont gond nélkül látod a nevét az üzenetben, de nem tudsz rákattintani, ráadásul nincs dőlt feketével kiemelve, az arra utal, hogy nem törölte magát, hanem szimplán csak téged tiltott le.
Ha viszont sosem beszélgettetek a Facebookon, vagy esetleg hirtelen felindulásból törölted a közös leveleket, van még egy biztos módszer, ami segíthet megállapítani, hogy letiltottak-e az oldalon vagy sem. Amennyiben tett már közzé az adott személy képet, videót, vagy bármiféle bejegyzést a te üzenőfaladon, keresd őket vissza. Ha blokkolt téged, magát a bejegyzést látni fogod a faladon, ám a nevére egyáltalán nem tudsz rámenni, és a profilképét sem fogod tudni megnézni (úgy látod majd, mintha nem lenne képe fent az oldalon). Ezek együttesen egyértelműen arra utalnak, hogy letiltott téged a Facebookon! Ha viszont a bejegyzéseket nem találod, valószínűbb, hogy saját magát törölte az oldalról. Olvass még a témában
A tökéletes nyaralás hazugsága: amit az Instagramon szinte soha nem látunk
Mesébe illő átalakulás: Erre a toszkán luxushotelre figyel most a világ
A leghírhedtebb kísértetjárta helyek Magyarországon – egy részük ma is látogatható!
Sátrazás kisgyerekkel: életre szóló élmény, vagy közös családi trauma?
A cikk folytatódik, lapozz!Tovább olvasom »
Péntek reggel elküldjük a hét legolvasottabb Kikapcsolódás-cikkeit, vasárnap pedig a teljes heti válogatást. Ingyenes, és bármikor leiratkozhatsz.






