Életmód / Ezotéria

Imádod, de vajon, milyen lesz vele együtt élni? A csillagjegyéből kiderül

Imádod, de vajon, milyen lesz vele együtt élni? A csillagjegyéből kiderül

Bak

A bakok igazi realisták, képesek az érzelmeiket teljesen háttérbe szorítva dönteni. Ugyanakkor ez messze nem azt jelenti, hogy nincsenek mély érzelmeik!

Azonban egyáltalán nem könnyű egy bakból kihozni a romantikus, odaadó férfit. Ha mégis sikerül, akkor csodálatos és mindenekelőtt rendszerezett életetek lehet.

A Bakok tipikusan imádják a rendet, utálják, ha valami nincs a helyén, legyen az tárgy, vagy kézzel nem fogható dolog. Borzasztóan anyagiasak, és nagyon makacsak, kitartóak.

Ebből adódik, hogy hajlamosak túl sokat dolgozni, ami negatívan hathat a kapcsolatotokra.

Ugyanakkor éppen szeretteik miatt gürcölnek annyit, el akarják érni, hogy se saját maguk, se családtagjaik ne szenvedjenek semmiben hiányt.

Vízöntő

Egy Vízöntő mindenekelőtt önálló, szabad szeretne maradni, ami igen nehezen egyeztethető össze a boldog, családi élettel.

Egész biztos lehetsz benne, hogy csak akkor fogja bevállalni a költözést, ha fülig szerelmes beléd, különben elképzelhetetlennek tartja, hogy ilyesmibe belevágjon.

Azonban továbbra is szeretné függetlenségét őrizni, amennyire ez lehetséges.

Ő lesz az, aki sosem nő fel igazán, mindig megőrzi szórakoztató, vidám, ám részben gyermeteg énjét. Ez felnőtt nőként fárasztó lehet számodra, feltéve, hogy nem idomulsz kreatív, szertelen személyiségéhez.

Ha sikerül, nagyon felhőtlen és laza életetek lehet, ami programokkal, eseményekkel dúsított. De arra nem számíts, hogy nyugodtan, szűk családi körben túl sokat fogtok otthon ücsörögni.

Halak

Törődőek, érzelmesek és megértőek a halak jegy szülöttei, ám nagy hibájuk, hogy állandóan ingadozik a hangulatuk. Ez megkeresetheti az együttélést, de azért meg lehet tanulni, hogyan kell kezelni a halakat a rossz napjain.

Hajlamos az álmodozásra, a vágyakozásra ahelyett, hogy cselekedne, bármit is tenne céljai eléréséért.

Hírből sem ismerik a realista felfogást, nekik nem igazán lehet megmagyarázni a puszta, száraz tényeket. Ebből adódik, hogy sokkal inkább a romantika, érzelmek terén jeleskednek, lelkileg kapcsolódnak az emberekhez.

Tökéletes apa válik majd belőle, neki lételeme a család, az otthon, ezért ideális jelölt azok számára, akik szeretnének komolyan tervezni.

Arra azonban mellette is ügyelni kell, hogy bár a biztonságra törekszik, fontos igénye az intenzivitás. Figyelj rá, hogy érdeklődését fenntartsd!

Kos

Mivel egy kos szerelmét egyáltalán nem egyszerű elnyerni, ha eljuttok az összeköltözésig, akkor egész biztosan nagy dolgokat tettél le az asztalra.

Rossz hír, hogy nem dőlhetsz kényelmesen hátra, a kos ugyanis igényli, hogy folyamatosan megfelelj az elvárásainak.

Persze, ezekből már némileg enged, mikor együtt éltek, de mindig figyelned kell, hogy meglegyen köztetek a vonzalom, a szenvedély.

Egy kos mellett egész biztosan nem lesz unalmas az életed, de ebből adódóan nem könnyű dolgod, ha te különösen imádod az otthon nyugalmát.

Mindig szeret viccelődni, és meglehetősen pörgős, mozgalmas életet él, ezen később sem fog változtatni. Számíthatsz némi hangulatingadozásra, és rossz kedvében bántó megjegyzésekre.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást