Életmód / Ezotéria

Milyen jegyben születtél? A következő kő hozhat számodra szerencsét

Milyen jegyben születtél? A következő kő hozhat számodra szerencsét

Kos

A keményfejű, mindent keresztülvivő Kosok köve a hematit, vagyis vörösvasérc, ami a legfontosabb vasércek egyike. Magmás kőzetekben gyakran fordul elő, ezért is illik annyira a Kosokhoz, akik egy vulkán megállíthatatlanságával törnek a céljaik felé.

Bika

A Bikák köve a megjelenésre is vonzó achát, amit színes csíkjai tesznek különlegessé. Szépsége miatt gyakran használják dísztárgyakhoz, ugyanakkor kemény, jól munkálható anyag, vagyis illik a Bikához, aki mindig keményen dolgozik, szívós és kitartó, de érzékeny, romantikus lelket hordoz magában.

Ikrek

A tigrisszem a kvarc ásvány egyik drágaköve, és sokáig igen drága fizetőanyagnak számított. Visszafogottsága és sejtelmes csillogása mindenkit megnyer, ahogy az Ikrek is azonnal szót ért mindenkivel. Remekül illik a jegyhez, mert ahogy sokszor az Ikrek személyisége is kétarcú, úgy a tigrisszem lemezeit is két ásvány összecsiszolódása alkotja, ez teszi egésszé.

Rák

Az aventurin neve sorsot, szerencsét jelent, és régen úgy tartották, bátorságot, optimizmust és jó szerencsét hoz a viselőjének. A zárkózott Rákoknak pedig erre szükségük is van, hiszen sokszor több van bennük, mint amit magukról el mernek hinni. Az aventurin segíti az eltemetett, de el nem feledett gondok feltárását.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást