Miben a legtehetségesebb a gyermeked? Születésnapja elárulja!

Miben a legtehetségesebb a gyermeked? Születésnapja elárulja!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Miben a legtehetségesebb a gyermeked? Születésnapja elárulja!

Hétfő

A hétfőn született gyerekek általában nagyon kreatívak, kicsit máshogy látják a dolgokat, mint a legtöbben, és többnyire a problémákra is egy merőben új megoldással állnak elő. Lehet, hogy valamiféle művészetben is jeleskednek, még írni sem tudnak, amikor már verseket fabrikálnak, vagy ügyesen rajzolnak.

Különleges gondolkodásmódjukat, ha jól használják ki, sikerre viheti őket az életben, ezért teremts számára inspiráló környezetet, amiben fejlesztheti képességét.

Kedd

A kedden született gyerekeknek általában elég erős az akaratuk, és jókora önbizalmat hoztak magukkal. Nem lesz könnyű dolgod, hiszen úgy kell lavíroznod a gyereket, hogy megtalálja az egészséges egyensúlyt.

Az sem jó, ha túlteng benne az önbizalom, esetleg beképzelt, vagy másokat lekezelő lesz, de ha nem gyötri a lámpaláz, ha nem jön zavarba idegen társaságban, ha nem hagyja majd magát kamaszként butaságokra rábeszélni, mert tisztában van önmagával, az nagyban megkönnyíti mindkettőtök életét.

Szerda

A szerdai gyerekeknek a szociális képessége igen fejlett, könnyen barátkoznak, és képesek elsimítani a konfliktusokat, mivel mindenki kedveli őket. A mai világban, ahol annyi minden múlik a kapcsolatokon, ez egy kifejezetten hálás adottság, amit jól kamatoztathat majd a későbbiek során.

Próbáld meg ne túlfélteni, hagyd, hogy kipróbálja magát új, idegen környezetben és helyzetekben, és beszélgess vele sokat arról, milyen fontos, hogy megértsük és elfogadjuk, vagy legalábbis tiszteletben tartsuk mások álláspontját.

Csütörtök

A csütörtökön született gyerekek a reáltudományokban jeleskednek, általában jó érzékük van a matematikához, kémiához, vagy más természettudományhoz. Mivel ezzel a képességgel a későbbiekben is jó lehetőségek állnak előttük, érdemes ezen a pályán terelgetned, és biztatnod, hogy mélyedjen el jobban a kedvenc tantárgyában.

Ha van rá lehetőséged, érdemes valamilyen plusz foglalkozásra is járatnod, de vigyázz, nehogy a túlzott erőltetéssel csak elvedd a kedvét az egésztől.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást