Életmód / Ezotéria

Ez a legvonzóbb tulajdonságod mások szerint Születésnapod alapján

Ez a legvonzóbb tulajdonságod mások szerint Születésnapod alapján

Hétfő

A hétfőn születettek általában racionalitásukkal, éleslátásukkal és helyzetfelismerő képességükkel nyerik meg maguknak elsőre az idegeneket. Mivel mindig tudod, mi történik, mit hol kell keresned, vagy kihez kell érte fordulnod, az emberek biztonságban érzik magukat a közeledben, ezért szívesen kerülnek a bizalmi körödbe.

Kedd

A kedden születettek alapvetően bájukkal hódítanak, ami általában a külsőségekben éppen úgy megnyilvánul, mint a személyiségükben Mivel folyton mosolyogsz, és állandó jókedved és barátságos természeted ellenére is körülleng valami finom elegancia, az emberek többnyire aranyosnak és szeretetreméltónak tartanak.

Szerda

Ami a szíveden, az a szádon, és ez ugyan nem mindenkinek tetszik, de akik megkedvelnek, azok valószínűleg ezt a tulajdonságodat értékelik először a legtöbbre. Őszinteséged és gyakran kéretlenül nyers modorodat sokan találják szórakoztatónak, mulatságosnak, vagy éppen elgondolkodtatónak, és emiatt úgy érzik, jobban is meg akarnak ismerni.

Csütörtök

A hallgatás nagy erény lehet, főleg, ha megfelelően kezeled. Mivel nem szívesen adod ki magadat az első pillanatban, ellenben nyitott és érdeklődő vagy mások iránt, az emberek jó hallgatóságnak tartanak, szívesen megosztják veled a gondjaikat, és ettől úgy érzik, közelebb kerülnek hozzád.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást