5+1 dögös frizura középkorú hölgyeknek

5+1 dögös frizura középkorú hölgyeknek

Címlap / Stílus / Haj / 5+1 dögös frizura középkorú hölgyeknek

Rövidre vágva

Sokan választják a rövid fazont, hiszen a jól eltalált frizura nem igényel sok törődést, gyorsan szárad, könnyen formázható, ugyanakkor hátránya, hogy havonta el kell látogatni vele a fodrászhoz. A rövid frizura lehet kicsit fiús (pl. pixie), nőiesebb egy bolond frufruval, vagy egy feltupírozott megoldással.

Ha még sosem volt rövid hajad, egyszer mindenképpen próbáld ki, mert előfordulhat, hogy imádni fogod. Azonban mielőtt nekilátnál, kérd ki a fodrászod véleményét, esetleg próbálkozz az interneten fellelhető programokkal, hogy lásd, melyik megoldás áll neked a legjobban.

Vállig érő

Nem olyan drasztikus váltás a hosszú hajú hölgyek számára a vállig érő középhosszú frizura, és a manapság is divatos bubi frizura. Ezek a fazonok ugyancsak nem igényelnek túl sok törődést, a jó vágásnak köszönhetően hosszú hetekig tartják formájukat.

Hátrányuk ugyanakkor, hogy többségükben nem lehet belőlük kontyot készíteni, így különböző csatokat kell bevetni a félretűzés érdekében. Nem rohangálós anyukáknak tökéletes megoldás, ugyanis ezt a fazont könnyű megbolondítani és kezelni.

Hosszú haj

A váll alá érő frizurákat már hosszúnak tekinthetjük, és mint írtuk, az általános nézettel ellentétben senkinek sem kell megszabadulnia derékig érő tincseitől, csak mert elmúlt harminc. Egyeseknek kifejezetten jól áll idősebb korban is a hosszú haj, főleg azoknak, akiknek göndörek a tincseik, és akár 10-15 centivel rövidebbnek tűnnek a kunkori szálak.

A hosszú frizura nagy előnye, hogy bár sok gondoskodást igényel, villámgyorsan lehet belőle kontyot vagy lófarkat készíteni, így egyáltalán nem zavaró a nagy hajtömeg.

Még 3 vadítóbb frizura a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást