Haj / Stílus

5+1 dögös frizura középkorú hölgyeknek

5+1 dögös frizura középkorú hölgyeknek

Bolondítsd meg frufruval

A jól eltalált frufru sokat fiatalít viselőjén, ugyanakkor komoly hatást is kelt egyben. Ha valami újra vágysz, a frufru vágatása a legjobb megoldás, hiszen teljesen megváltoztatja a külsődet, még akkor is, ha az eredeti fazonodon ez az egyetlen újdonság.

A jól eltalált frufru nem feltétlenül igényel túl sok munkát, gyakorlatilag öt perc alatt átmoshatod, beszáríthatod és kivasalhatod frissítés gyanánt. Ha van benne egy kósza hullám, ami nagyon zavar, kérj a frufrud területére keratinos hajegyenesítést, így megközelítőleg három hónapra letudod a problémát.

Festesd rendszeresen

Bár egyénfüggő mikor, idővel mindenki hajában megjelennek az ősz szálak. Ez természetes folyamat, de ma már rendelkezésünkre áll több modern hajfestési technika, amikkel érdemes élni. Ezt illetően nagyon fontos, hogy kikérd a fodrászod véleményét, még akkor is, ha nem vele festeted a hajadat.

Egyes színek nagyon rideggé, sápadttá tehetik az arcodat, márpedig egy tudatos, felnőtt nő nem engedheti meg magának, hogy egy rossz színnel elrontsa a megjelenését. Idősebb korban főként a világos árnyalatok kerülnek domináns szerepbe, ha máshol nem, az arc körül mindenképpen.

Vedd figyelembe a hajad állapotát

Fontos, hogy a fazon és a szín megválasztásánál a frizurád állapotát, a szálak állagát is figyelembe vedd. Idővel elkerülhetetlenül csökken a hajszálak rugalmassága és a mennyiség is egyre kevesebb, ezért feleslegesen ragaszkodsz a húszéves korodban viselt, derékig érő, szögegyenes frizurádhoz, ha már alig van mit összefogni a tarkódon.

A tépett frizura és a rövidebb fazon ilyenkor életmentő lehet, és az is sokat segít, ha a megviselt, megritkult hajadat már nem akarod havonta platinaszőkére festetni.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást