Esküvő / Párkapcsolat / Szerelem

A legszebb magyar lánykérések, amik garantáltan könnyeket csalnak a szemedbe

A legszebb magyar lánykérések, amik garantáltan könnyeket csalnak a szemedbe

Egy lánykérés természetesen mindig végtelenül romantikus és különleges a benne résztvevőknek. Ám vannak olyanok, akik egy fokkal különlegesebbre vágynak és nem mindennapi módon kérik meg szerelmük kezét. 7 magyar fiút mutatunk be nektek, akik mind egyedi módon tették fel a nagy kérdést szívük választottjának. (Érzékeny olvasóinknak azt ajánljuk, hogy papír zsebkendő bekészítése nélkül egyik videót se kezdjék el megnézni, ugyanis garantáltan megható történetek következnek.) 🙂

1. Mozis lánykérés

A menyasszony jelölt mit sem sejtve moziba ment barátnőjével. A szokásos előzetesek után azonban nem a várt film, hanem egy különös akciójelenet vette kezdetét. A filmkockák egyre csak pörögtek és a lány fokozatosan rájött, hogy ő is főszereplője lett ennek a mozinak. Nem árulunk el nagy titkot, hogy végül a barátja megjelent a moziban egy csokor vörös rózsával…

2. Búváros lánykérés

A nyíregyházi sóstó sem felejti el azt a vasárnap délutánt, amikor csodás lánykérés a víztükrén, csónakázás közben. Az akcióban többek között részt vett egy búvár és egy tavirózsa is: utóbbi mutatta az utat, hogy hol kell lehorgonyoznia a csónaknak, mert ott van a búvár a víz alatt, aki a megadott jelre felszínre hozta az eljegyzési gyűrűt. A vőlegény később elmondta, hogy párja szívesen nézett az interneten különleges lánykéréseket, s innen jött az ötlet, hogy megadja neki ezt az élményt.

3. Karikatúrás lánykérés

Klasszikus történetnek indult: a Bazilika tövében, egy kellemes estén egykarikaturista portrét készít egy szerelmes párról. Ám a lány nem sejti, hogy a rajz tulajdonképpen már egy napja elkészült, sőt, egy kis szövegbuborék is odakerült a jobb felső sarokba az alábbi szöveggel: ,,Hozzám jössz??”.

4. Traktoros lánykérés

Egy szép tavaszi napon a fiú elvitte egy rövid útra a lányt a traktorán. A lány nyugodtan üldögélt, élvezte utat, mígnem a mezőn egyszer csak megpillantott egy feliratot, melyet 1008 db kiültetett árvácskából lehetett kiolvasni. A megilletődöttség és a kérdésfeltétel után nagy nevetésben tört ki a jegyespár, amikor is kiderült, hogy a gyűrű picit nagy lett. A boldogságuknál viszont biztosan nem volt nagyobb.

5. Orvosavatós lánykérés

A szegedi orvosavató ünnepségen egy fiú szót kért magának. A pódiumon elkezdett egy beszédet, melynek középpontjában egy impulzus állt: ,,Csupán egyetlenegy megválaszolatlan kérdés maradt bennem ezzel a nem mindennapi impulzussal kapcsolatban, amelyre a választ itt és most szeretném megkapni” – mondta, s odasétált jövőbeli menyasszonyához.

6. Fehér lovas lánykérés

Fehér lovon, egy csokor vörös rózsával érkezett a fiú a parkba, a rá váró lány legnagyobb meglepődöttségére. Bár a nagy jelenet közben a ló legszívesebben lelépett volna, szerencsére a lány nem értett vele egyet és igent mondott. A menyasszony később tökéletesnek nevezte a mesebeli lánykérést.

7. Motoros lánykérés

A motoros bemutató kellős közepén álló szerelemes pár egyik tagja azt gondolta, hogy ők CSAK egy izgalmas motoros show résztvevői. Ám miután a vagány motoros átadott a fiúnak egy aprócska dobozt és a közönség elkezdett ujjongva tapsolni, már sejthette, hogy ez bizony egy nem mindennapi alkalom.

Látod, itt a bizonyíték, hogy a magyar fiúk is igazán romantikusak tudnak lenni, ha akarnak! 🙂

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást