Stílus

A legszebb 10 beltéri kandalló, ha rászántad magad a vásárlásra

Nincs is jobb, mint télen, a hidegben bekucorodni a kandalló elé, és figyelni a ropogó tüzet – ha te is így gondolod, és rávetted magad végre, hogy be is ruházz egy valódi beltéri kandallóra, akkor az alábbiak közül biztosan találsz a pénztárcádnak, a stílusodnak és a lakásodnak is megfelelőt. A kandalló tökéletes befektetés, hiszen meleget és hangulatod ad az otthonodban, jól gondold meg tehát, hogy milyet választasz!

A modern stílusok szerelmeseinek

Igazi letisztult stílus, gyönyörű kivitelezés – bármelyik kicsit modernebb lakásban megállja a helyét a modell.

Ráadásul, ahogy a nevéből is látszik, öko modell, hiszen benne a tűzifa tisztán, melléktermék nélkül ég el, a fahamu pedig ásványi sókban gazdag, jó minőségű trágyaként hasznosítható. Arról nem is beszélve, hogy a fűtési számla is alacsonyabb lesz, ha sokat használod.

Panadero Fenix ECO design – dizájnkandalló

A hagyományos, mégis letisztult kandallóra vágyóknak

Hasonlóan minimalista, mint az előző, de egy kicsit hagyományosabb kiszerelésben. Ez már azoknak az otthonoknak is méltó dísze lehet, amelyeket egy kicsit hagyományosabban rendeztek be.

Ráadásul, az előzőhöz hasonlóan, itt sem kell beépítésen gondolkodnod, mert magában is megállja a helyét ott, ahová megálmodod.

Panadero Canada – dizájnkandalló

Az igazi minimál kedvelőknek

Ennek már sok köze nincs a hagyományos kandallókhoz, annyira modern és letisztult, hogy csak az ilyen stílusú lakásokba ajánlanánk.

Nem magában álló, hanem beépíthető, és mivel nincs kerete, ezért az egész tűztér a falba süllyeszthető és bármilyen hőálló burkolattal körbeépíthető.

Igazi különlegessége az, hogy nincs benne üveg, így teljesen nyílt tűztérben ég a tűz biztonságosan.

“KELLY TÜV” – füstmentes kandalló

Ha nem csíped a tüzet: az elektromos kandalló

Élethű, szinte tökéletes mása a hagyományos kandallóknak, csak maga a tűz nélkül.

Ha valamiért tartasz attól, hogy kandallót hozz a házba, mégis élveznéd a meleget és a hangulatot, ez lesz a legjobb választás. Ráadásul a legtöbb valódi kandallónál az elektromos még olcsóbb választás is.

Audio Line FKK-02

Elektromos kandalló, majdnem tévé helyett is

Lausanne egy égő elektromos kandalló, amely a helyiséget romantikus hangulattal tölti meg. Fénylő, valódi üveg elülső oldalának köszönhetően egyúttal egy kis darab elegánciát is hoz a helyiségbe.

Ha be van kapcsolva, csodálatosan szimulálja az égő lángnyelvek fényét, melyek az egész szobát megvilágítják. Ezen kívül van benne még LED-világítás, és kétfokozatú légáteresztő ventilátor is jön vele csomagban.

Lausanne elektromos kandalló

A cipelhető elektromos

Ha szeretnéd bárhova magaddal vinni a kandallós életérzést (persze csak oda, ahol konnektor is van), akkor ez a modell lesz számodra a legmegfelelőbb.

Ideális olyanoknak, akik albérletben laknak, vagy akik nem akarják szétverni a fél házat egy kicsit a hangulatért.

Egyszerűen cipelhető, ráadásul van benne túlfűtés elleni védelem is.

Ardes 350 Sahara

A biztonságos dizájnos

A Golf Black biokandalló felépítése az egyszerűbb kandallók közé tartozik. A kandallóba takarékos láng és fűtőanyag szabályozó égő van elhelyezve, melynek a lángja eléri a 14 cm hosszát.

Az égőbe kerámia gyapot helyeztek el, így takarékosabb és biztonságosabb a fűtőanyag fogyasztása. A korpusz pontosan kidolgozott fém lemezekből van össze állítva. A kandalló keretét hőálló festékkel patinázzuk.

Mivel a felülete kézzel festet, minden egyes darab egyedi és látványos. A Golf biokandallót csak tégla vagy panel falra lehet felszerelni. A kandalló beépítése esetén szigetelést javasolnak.

Kratki Golf Black

A hagyományos stílus kedvelőinek

Ez a kandalló tényleg úgy néz ki, mint egy klasszikus, régi darab, de persze teljesen új belsővel.

Ha ötvöznéd a modernitást a régi korok divatjával, akkor ezt válaszd – garantált a hangulat is és a minőség is egyaránt.

Mullit Léda II csempekandalló

A különleges megoldásokért

A Flat biokandallónk a függesztett típusú kandallók közé tartozik, amit egyszerűen csak fel kell akasztania a falra. A keret minden oldalról zárt, ezért nem ajánlatos beépíteni.

A kandallóba egy hosszú égő van elhelyezve. Ennél az égőnél nem lehetséges beállítani a lángmagasságot és a fűtőanyag fogyasztását. De a működési paraméterei olyannyira be vannak állítva, hogy nincs szükség az égő kezelésére.

Kratki Delta Flat

A sokszínű

A kandallók színében általában nincs nagy mozgása az embernek, ez a modell viszont mégis olyan, ami több árnyalatban érkezik.

Ráadásul különálló, így beépíteni sem kell, elég egy szakember, aki ráköti, ahová rá kell kötni – és már használhatod is.

Ráadásul a visszajelzések alapján a fűtőértéke is remek.

Tim Sistem Diana II

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW