A legklasszabb tavaszi sminktrendek 2017-ben – munkába is!

A legklasszabb tavaszi sminktrendek 2017-ben – munkába is!

Címlap / Stílus / Arc / A legklasszabb tavaszi sminktrendek 2017-ben – munkába is!

Összegyűjtöttük neked a leszuperebb tavaszi sminktrendeket, hogy tudd, hogyan készülj az új szezonra.

Egy-két verziót inkább esti viseletként ajánlunk, de szerencsére a legtöbb menő smink olyan lesz a következő szezonban, amelyet bátran viselhetsz a hétköznapokban, munkában is.

Hangsúlyos szájsmink

A vörös és pink rúzsok továbbra is népszerűek maradnak, de a hangsúlyos szájsmink mellé még visszafogottabb szemsminket képzeltek el a sminkesek.

Egy nagyon halvány szemhéjpúder, egy kis szempillaspirál, és a rúzson és a rózsás arcpíren kívül másra nem is lesz szükséged.

Főszerepben a barack

Valamilyen formában minden tavaszi szezonban megjelenik az üde barackszín, idén például a sminkekben.

Szemhéjpúdernél vagy rúzsnál is használhatod ezt az árnyalatot, de akár egyszerre mindkettőnél is.

A matt verzió nem annyira lesz trendi az idén, mint a fényes smink, ezért olyan sminket válassz inkább, amely aranyos fénnyel csillog.

Helló ’60-as évek!

A hippi-stílust is nehéz megunni, ezért a szemsminkeknél visszaköszön ismét a hatvanas évek ihlette tusvonal: a nagyon szabályos, gyönyörűen megfestett vonalat azonban felváltja az idén a kissé maszatosabb, füstös sminkre jellemző vonalvezetés, mintha tus helyett ceruzával készülne a kontúr.

Az erős vonal mellé ívelt szempillák illenek, és rúzsból válassz valamilyen visszafogott színt.

Natúr ragyogás

Idén a nude árnyalatok is visszatérnek a sminkdivatban, de a matt festékek helyett ezek is fényes verzióban, akár a barack.

Egy natúr szemsmink mellé nem is lesz másra szükséged, mint egy kis szempillaspirálra, sőt, tavasztól a szemöldöködnél is a természetes hatás lesz a trendi, nem a formára festett változat.

Erős kontúr

A kedvenc vörös rúzsodat egy erőteljes, fekete kontúros szemsminkkel is viselheted az idén, de szigorúan szemhéjpúder nélkül.

Egy halvány pirosítás épp elég, és máris kész a szexi sminked, amelyet viselhetsz nappal és este is egyaránt.

Csillogó ajkak

Az idei tavaszi trendek bemutatásánál megjelentek az extrém csillogó ajkak a kifutón.

Csak a legbevállalósabbaknak, és szigorúan partysminkként ajánljuk ezt a szájsminket, rózsaszínes-aranyos-barackos árnyalatban.

Egy határozott szemkontúrral gyönyörű lesz az összhatás!

Kék újratöltve

Az üde világoskék lesz a tavaszi sminktrend egyik főszereplője, melyet bátran alkalmazhatsz önmagában, szájsmink nélkül, és akár a szempillaspirált is elhagyhatod.

Arra ügyelj, hogy csak a felső szemhéjadat fesd meg ezzel a színnel, a színes alsó szemhéj ugyanis nem lesz divatos a szezonban.

Visszatérnek a ’80-as évek is

A nyolcvanas évek videoklipjeit idéző, egybefüggő szem és arcsminket álmodtak meg a 2017-es tavaszi szezonra a sminkmesterek.

Erős barackos vagy pinkes szemek, szempillaspirállal keretezve, fényes piros vagy rózsaszín ajkak, és kész is a szezon legtrendibb partysminkje!

A fesztiválok legnépszerűbbje

Az idei tavaszi sminkdivatban a szemek alatt végigfutó, arany pöttyökből álló sávot is bemutattak a kifutókon, amely garantáltan a fesztiválok legnépszerűbb sminkje lesz az idén.

Egy aranyszínű tussal magadnak is elkészítheted majd a csillogó szeplőkre emlékeztető pettyeket, amelyek mellé elég egy visszafogott, nude alapsmink.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást