A 7 leggyakoribb férfi szexfantázia

A 7 leggyakoribb férfi szexfantázia

Címlap / Szerelem / Szex / A 7 leggyakoribb férfi szexfantázia / 2. oldal

Fogoly vagy!

A szexualitás egyik izgalmas szegmense, amikor a másikat mozdulatlanságra kárhoztatjuk. Izgalmas a kép, hogy bármit megtehetek a párommal (persze ésszerű keretek között), és ő csak könyöröghet, hogy mit hogy csináljak, tenni nem tud érte. Ez igaz mindkét fél esetében.

A kikötözés egy olyan fantázia, amiben az a jó, hogy nem szorítkozik csak az egyik nemre. Mivel a hétköznapokban mi, férfiak nem szeretjük, ha valaki helyettünk dönt, vagy ki vagyunk neki szolgáltatva, este, az ágyban nagyon is tudjuk értékelni, ha nem a miénk a vezető szerep.

Anális szex

Alapvetően az ok, hogy mért fantáziálunk erről a területről, az nem más, mint a tiltott gyümölcs édessége. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem lehet fantasztikus élmény a vészbejárat használata mindkét fél részére, csupán azt, hogy a fantáziánk szereti a tiltott dolgokat.

Ha engedni akarsz a kísértésnek, ne feledd, hogy legalább olyan odafigyelést igényel, mint a vagina, sőt. Mivel a fenék nem tud nedvesedni, így az anális játékok elengedhetetlen kelléke a síkosító és az óvszer!

Sztriptíz

A legtöbb férfi álmai között szerepel a szexis nő, aki csak neki mozog, de nem engedi, hogy hozzáérjenek. Egy darabig. Utána természetesen az érinthetetlen táncosnő odaadó szeretővé avanzsál, aki mindenben benne van.

Nem kell szégyenlősködni, ha egyszer veled van a pasi, akkor biztosan tetszel neki, tehát nyugodtan váltsd valóra az elképzelést, hidd el, nem csak neki fog tetszeni, de te is rájössz, hogy igenis szexis és kívánatos vagy, és tökéletesen fel tudod izgatni a párodat.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást