A 7 leggyakoribb férfi szexfantázia

A 7 leggyakoribb férfi szexfantázia

Címlap / Szerelem / Szex / A 7 leggyakoribb férfi szexfantázia

Édes hármas

Ez az a képzelgés, ami minden férfi agyán keresztülfut, mindegy mennyire jó a párkapcsolata. Természetesen a – 2 nő egy pasi – variáció a hímfantáziák középpontja, de általában nem kell komolyan venni az ilyen képzelgéseket. Az, hogy álmodozunk néhány dologról, nem jelenti azt, hogy éles szituációban is olyan lelkesen fogadnánk az ötlet megvalósulását, mint az elménk buja képzelgéseiben.

Letámadás

Mindig jó érzés, amikor tudjuk, a párunk egyszerűen eszét veszti a vágytól, ha ránk néz. Éppen ezért szeretik a nők, amikor a párjuk határozottan kezdeményezi a szexet. Ez nincs másképp a pasikkal sem, nekünk is jó érzés, ha tudjuk, nagyon is vonzóak vagyunk. Persze nem kell majd neked lenni végig a vezető félnek, hidd el, a párod egy idő után fordít a kockán, de ne vond meg tőle, a számodra is kedves „falhoz szorítós, ellenkezést nem tűrős” szituációt.

A nővér segít

A kiszolgáltatott helyzetek egyik legkellemesebbike, amikor a pasi csak fekszik, és megengedi, hogy a szexi fehér ruhás nővérke segítsen különböző bajain. Ha olykor kivillan egy csipkés harisnyatartó, vagy éppen egy bugyi a kelleténél egy picivel rövidebb, szoknyának is csak jóindulattal nevezhető ruhadarab alól, akkor a kedves beteg rohamosan fog gyógyulni.

Ha az elején egy kicsit furán is érzed magad egy ilyen jelmezes helyzetben, gondolj arra, hogy csak villantasz, és a pasi már biztosan nem veszi észre zavarodat.

Eltévedt, kedves idegen?

Szintén előkelő helyen szerepel a képzelgések között, hogy egy különösen szexis, de teljesen ismeretlen nővel kerül egy férfi hihetetlen szexuális szituációkba.

Persze azt mi is tudjuk, hogy erre vajmi kevés az esély, de ettől még jó eljátszani a lehetőséggel, elvégre a nőknek is csekély kilátásuk van arra, hogy Hugh Jackman, Brad Pitt vagy Keanu Reeves ágyában kössenek ki.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást