Szerelem / Párkapcsolat

A legbiztosabb jelek, hogy a párod már nem igazán szerelmes beléd

Párkapcsolati problémák

Folyton az exéről beszél

Valószínűleg neked sem ő az első szerelmed. A volt kapcsolatok hozzá tartoznak az életünkhöz, részei annak, akikké váltunk, és ha két ember őszinte egymáshoz, abba az is belefér, ha néha a korábbi szerelmeikről beszélnek. Ha viszont a párod két naponta felhoz egy, az exéhez kapcsolódó történetet, akkor ott még van valami a levegőben, és bármilyen szomorú is, valószínűleg nem te vagy az, aki kitölti a gondolatait.

„Nem állok még készen egy kapcsolatra”

Hány embert láttál már, aki a végtelenségig képes várni a másikra, mert az azt állítja, hogy még nem áll készen? A szomorú igazság az, hogy tízből kilencszer ez egyszerűen azt jelenti, hogy a srác nem érez olyan erős érzelmeket irántad, és mindegy, meddig vársz, nem valószínű, hogy ez meg fog változni.

Túl gyorsan haladtok

Persze, van szerelem első látásra, de ha túl gyorsan haladtok, az nem minden esetben jelent jót. Ha az ismerkedős részt átugorva egyből fejest ugrotok a komolyabb dolgokba, az azt is jelezheti, hogy a srác menekül valamilyen csalódás elől, esetleg nem mutat különösebb érdeklődést irántad, és nem kifejezetten az ismerkedős beszélgetések azok, amik lázba hozzák veled kapcsolatban.

Olvastad már?  A fokhagyma 10+1 csodás hatása

Még mindig nem hívott randira

Furán hangozhat, de így is lehet talonban tartani valakit: hetekig tartó sms-ezések vagy üzenetváltások a Facebookon, de a személyes találkozást még mindig nem helyezte kilátásba? Valószínű, hogy csak flörtöl, és nem érdemes várni rá tovább! Azzal nincs baj, ha valaki óvatos, és a személyes találkozás előtt így méri fel a terepet, de azért erre a fajta kommunikációra nem lehet alapozni egy kapcsolatot.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2