Kreatív karácsonyi ajándékok gyerekeknek

Kreatív karácsonyi ajándékok gyerekeknek

Címlap / Életmód / Család / Kreatív karácsonyi ajándékok gyerekeknek

A karácsony varázslatos világát a gyerekek még fantáziadúsabban élik meg, ezért fontos ilyenkor egy kreatív ajándékkal kedveskedni nekik, amellyel emlékezetessé tesszük gyermekkorát. Lássunk néhány egyedi ajándéktippet a gyerkőcöknek!

„Már nagyon várom” – karácsonyi emlékkönyv

Egy karácsonyi könyvecske, melynek előlapján Tilda ücsörög, s várja az Ünnepet.
Hogy kinek ajándékozhatod? Annak a szerettednek, aki kedveli a bájos dolgokat, aki szívesen feljegyzi ünnepi gondolatait, aki szeretné rajzával is megörökíteni az idei Karácsonyt. Kitűnő ajándék lehet ez az emlékkönyv a fa alatt, de a Télapó zsákjából is előkerülhet.

Ár: 2 200 Ft.
Kézműves: paplap
Megvásárolható: meska.hu

Mesepárna

Kézzel és géppel hímzett, belső párnával együtt, amely szivaccsal van megtöltve. A virágok kézzel horgolt csipkék. A párna többféle mintával kapható, de kívánság szerint megrendelhető tetszés szerinti figurákkal, történettel.
Ár: 2 640 Ft.
Kézműves: MadebyEdit
Megvásárolható: meska.hu

Katicás-pöttyös szett babák számára

Vidám pöttyös katicás babavárós, babalátogatóba vihető vagy akár karácsonyi ajándékként is adható és praktikus szettet készítettünk kisbabák számára. 
Ár: 17 512 Ft.
Kézműves: NoaNoa
Megvásárolható: meska.hu

Szürke Csacsi

Saját terv alapján megvarrt csacsi nagy piros szívvel. Egy ilyen egyedi csacsi a gyerekek legjobb barátja és játszópajtása lehet.
Ár: 3 960 Ft.
Kézműves: gezso
Megvásárolható: meska.hu

Teáskészlet

Kislányoknak remek ajándék ez a minőségi filcből készült egyedi teáskészlet.
Ár: 6 500 Ft.
Kézműves: Dimitri
Megvásárolható: meska.hu

Öltöztetős baba

Válassz egy ruhacsomagot a Süti Babáidnak, hogy legyen mit felvenniük, ha elegánsan szeretnének kinézni. Válogass kedvedre az estélyi és a reneszánsz ruhák közül, próbáld ki, hogy melyik áll legjobban a babán! A ruhákat kedvedre cserélgetheted, csak helyezd őket a babákra és a beépített mágnesnek köszönhetően már kész is van az öltöztetés!
 

A ruhák azonnal felhasználhatóak, kivágni vagy bármi más előkészítést nem igényelnek. A beszerelt mágnesnek köszönhetően egyszerűen csak rá kell tenni a babákra a kiválasztott ruhát és az máris odatapad. 

Ár: 3 700 Ft.
Kézműves: OltoztetosBaba
Megvásárolható: meska.hu

Óriás babaház

Ez a babaházat azoknak a kislányok ajánlott, akik hatalmas fantáziával rendelkeznek, és szeretnének belehelyezkedni egy idilli mackó család mesebeli életébe

Ár: 35 000 Ft.
Kézműves: bypippa
Megvásárolható: meska.hu

Lalika baba

Lalika 40 cm egyedi tervezésű, teljes egészében kézzel varrott textilbaba. Teste antiallergén tömőanyaggal van kitömve. Haja szálanként rögzített, szeme, szája hímzett, semmi nem került rá,ami balesetet okozhat. 40C fokon mosógépben mosható.
Ár: 10 380 Ft.
Kézműves: Mangomargitka
Megvásárolható: meska.hu

Baglyos sapka

Ez a baglyos sapi már hidegebb napokra készült. Fül résznél és az aljánál suba horgolással lett különlegesebbé és melegebbé téve. Áll alatt gombolással zárul, így biztonságos, és nem kell a kötővel bajlódni. Vidám színei jól harmonizálnak egymással.
Ár: 2 816 Ft.
Kézműves: evica01
Megvásárolható: meska.hu

Egérkéék

Az egércsaládot egérmama, egérpapa és a két egérgyerkőc alkotja. Ideális ajándék bármely nemű és életkorú gyermek számára. 
Ár: 2 500 Ft.
Kézműves: Ikinga
Megvásárolható: meska.hu

Egy farm állatai – névtábla filcből

Ez a vidám színösszeállítású névtábla bármely gyerek-, ill. babaszobában jól mutathat, mert sokféle színt alkotja. Aranyos ajándék válhat belőle.
Ár: 3 500 Ft.
Kézműves: kerteszevi
Megvásárolható: meska.hu

Vörös macska

Elkészült az ördög macska alteregója vörösben. Gondoltam, hátha van olyan cicakedvelő, aki a vörös cirmos macskát szereti. Lehet kispárnaként használni, lehet kabala vagy egyszerűen csak dekoráció. 
Ár: 1 500 Ft.
Kézműves: daniko
Megvásárolható: meska.hu

Pöttyös Mico, a marokmaci- zöld

Mico teste zöld pöttyös vászon és nyakában egy zöld masni, hogy csinibb legyen. Kézzel ill. párnahuzatba téve nagyon alacsony hőfokon géppel is mosható. A maci szemét, orrát textilfestékkel festettem, orcája speciális pirosítóval lett még édesebb , amely a mosástól sajnos el fog tűnni.

Ár: 1 496 Ft.
Kézműves: YooLee
Megvásárolható: meska.hu

Magyar motívumos mázas bögre kiskanállal

Maga a bögre-csupor is eredeti kézműves, erre került rá a Magyar motívumos díszítés, és hozzá a kiskanál. Gyerekek de akár felnőttek kedvenc bögréje lehet.

Ár: 2 640 Ft.
Kézműves: KetrinSK
Megvásárolható: meska.hu

Vidám mesék ujjbáb-sorozat

Vlagyimir Szutyejev: Vidám mesék című könyvének három történetéhez (Kispipi és kisréce, A három kiscica, Okoska-botocska) készültek ezek a bábok: egy magabiztos kiskacsa, egy butuska csibe, három bolondos cica, egy hencegő nyúl, egy furfangos és jószívű sündisznó.
Ár: 3 344 Ft.
Kézműves: tavi
Megvásárolható: meska.hu

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!